İş Bankası Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirime Gitti

Bankaların faiz oranlarında yaptığı indirim sonrasında konut kredisinde 120 ay vadeye kadar olan miktarlar için İş Bankası yeni bir indirim yapma kararı aldı. Türkiye İş Bankası aldığı bir karar sonrasında, konut alacaklara müjde verdi. Konut kredisi faiz oranlarında indirime gittiği açıklandı. İş Bankası yapmış olduğu hizmetler çerçevesinde farklı konut finansmanları ürünleri sunmaya devam ediyor.

Konut Kredilerinde İndirim Yapıldı

Konut alımları için kullanılan finansman bu süreç içerisinde İş Bankası tarafından müşterilere sunulurken çeşitli kolaylıklar sunulmaya devam ediliyor. 120 ay vadeye varan kredilerde konut kredisi için yüzde 1.17 seviyelerinde kredi faiz oranı belirlendiği açıklandı.

İş Bankası müşteriler için kişiselleştirilmiş ürünler sunmaya devam ediyor. Yine kişiye özel geri ödeme seçenekleri de sunuluyor. Ev kredisine dair seçenekler için İş Bankası özel kredi koşulları sağlıyor. Tüm detayları öğrenebilmek için İş Bankası’nın resmi internet sitesinden, hizmet veren tüm şubelerden, telefon bankacılığı üzerinden ya da online bankacılık hizmetlerinden ulaşabilirsiniz.  Pek çok kamu bankası faiz indirimleri ile birlikte konut kredilerinde de indirimlere gidilmişti. Faiz indirimlerinin yapılması konut sektöründe de hareketliliğe neden oldu. Faiz indirimlerini fırsat bilen pek çok vatandaş şimdiden konut hayallerini gerçekleştirmek için harekete geçtiler. İş Bankasının konut faizlerinde yaptığı indirimi yeniden düzenlemesi bekleniyor.