İş Bankası Saatleri Güncelledi Yapı Kredi Şube Kapattı

Koronavirüs vaka sayılarında artış meydana geldiği için bankalar yeni çalışma saatlerine geçti. Şu an için sadece Ankara’da yapılan güncelleme detayları şu şekilde:

Ankara İş Bankası Şubeleri

Ankara’da bulunan İş Bankası Şubeleri çalışma saatlerini güncelledi. Ankara’ya özel olan bu çalışma saatleri ile İş Bankası şubeleri saat 10:00’da açılacak. Öğle arası tatiline 12:30’da girecek olan personeller 13:30 itibarıyla tekrar banka da olacaklar.

Öğle tatili sonrası ise çalışma saatleri 13:30 ile 17:00 arası olacak.

Yapı Kredi Bankası Bazı Şubelerini Kapatıyor

Pandemi nedeniyle çalışma saatlerini değiştirmek yerine Yapı Kredi Bankası Türkiye genelinde birden fazla şubesini kapatma kararı aldı.

Yapı Kredi Bankası bir açıklama yaptı. Yapı Kredi Bankası’nın yaptığı açıklamada öncelikli olarak çalışan ve sonrasında ise müşteri sağlığını korumak adına şubelerini kapatacağı yer alıyor. Yapı Kredi Bankasının kapanan şubeleri arasında, Koç Üniversitesi, Atılım, THY Merkez, THY İstanbul Havalimanı, Koç Üniversitesi Hastanesi, Bankacılık Üssü, Ümraniye Çarşı, Simav, Şanlıurfa, Cevizlidere, Muğla, Ankara, Elazığ, Adana ve Beyazıt Mesihpaşa Şubesi bulunuyor.