İş Bankası’ndan Yeni Nesil Bankacılara Özel: MasterClass Dijital Gelişim Programı

İş Bankası- MasterClass Dijital Gelişim Programı

İş Bankası, genç ve dinamik bankacı adaylarına yönelik olarak tasarladığı MasterClass Dijital Gelişim Programı ile bankacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen genç yeteneklere kapılarını açıyor. Online eğitimler ve Genel Müdürlük Bölümlerinde gerçekleştirilecek heyecan verici projelerle donatılmış bu program, adaylara İş Bankası’nı yakından tanıma ve iş ağlarını genişletme fırsatı sunuyor.

Program, katılımcıların tercihlerine göre 20 veya 30 iş günü süresince uygulanacak ve adaylara iş hayatının kalbinin attığı sektörde online bir gelişim deneyimi yaşatacak. İş Bankası çalışanları ile birlikte proje deneyimi edinme şansı sunan bu staj, genç profesyonellerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunacak.

Programın Sundukları:

  • Bankacılık sektörünün iş süreçlerine derinlemesine dalma ve ekiplerle birlikte proje geliştirme imkanı.
  • İş Bankası’nın geniş ağını keşfetme ve kariyer fırsatlarından haberdar olma.
  • Online eğitimler ve vaka çalışmalarıyla mesleki ve kişisel gelişim.
  • Program sonunda part-time çalışma imkanı ve katılım sertifikası alma şansı.

Başvuru Koşulları:

İş Bankası’nın bu özel programına katılmak için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, lisansın 3. veya 4. sınıfında okuyor olması ve belirtilen bölümlerden birinde eğitim alıyor olması gerekiyor. Ayrıca, adayların çok iyi seviyede İngilizce bilgisi ve 28 Şubat 2024 tarihi itibarıyla 25 yaşını doldurmamış olması bekleniyor.

İş Bankası, geleceğin bankacılarını yetiştirmek üzere tasarlanmış MasterClass Dijital Gelişim Programı ile sektöre yeni bir soluk getiriyor. Bu program, bankacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen genç yetenekler için eşsiz bir fırsat sunarken, İş Bankası’nın gençlere yatırım yapma konusundaki kararlılığını bir kez daha gösteriyor.

Bankanın ilan detayına bu URL den ulaşabilirsiniz.

https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/masterclass-dijital-gelisim-programi–genel-mudurluk-2024MCDGP1