Yapı Kredi Bankası Deneyimli Personel Alımları!

Yapı Kredi Bankası’nın gerçekleştireceği personel alımları Aktif – Pasif Yönetimi – İştirakler Koordinasyon Uzmanı pozisyonu içindir. Banka personel alımları ile işe alacağı kişilerde aranan nitelik ve özellikler haberimizden öğrenilebilir.

Yapı Kredi Bankası Tecrübeli Personel Alımı

Yapı Kredi Bankası yeni personel iş başvurusu yapmak isteyen adayların 4 yıllık lisans eğitimi veren üniversite bölümlerinden Ekonomi, Ekonometri, İstatistik, Finansal Matematik ve bu bölümlere benzeyen bölümlerin den mezuniyetleri gerekmektedir. Başvuru sahiplerinin ayrıca Matematik Mühendisliği ile ve Finansal Matematik ile ilgili daha önceden çalışarak deneyim kazanmış olmaları da istenenler arasında yer alıyor.

Banka yeni personel iş başvurusu sahiplerinin ileri düzeyde İngilizce biliyor olması, bahsi geçen alanlarda 3 yıl ile 7 yıl arasında çalışmış olmaları, analitik düşünce yapısı sahibi olmaları, iletişim kabiliyetlerinin gelişmiş olması, Mali İşler, Risk Yönetimi, Hazine Yönetimi hakkında bil sahibi olmaları, finansal tablolar ile ilgili bilgili olmaları, Bloomberg ve Reuters gibi araçları kullanabiliyor olmaları da Yapı Kredi Bankası tarafından aranan nitelik ve özelliklerdendir.

Yapı Kredi Bankası Yönetici Personellerin Görevleri

Yapı Kredi Bankası personel iş başvurusu yapacak olan adayların başvuruları bankanın İnsan Kaynakları departmanı tarafından değerlendirilecektir. Değerlendirme sonucunda ieş alımı sağlanacak olan adaylar bankanın sürekli ve tam zamanlı personeli olarak görev yapacaklardır. BDDK ve BASEL 2 – 3 kapsamında likidite raporları ve faiz raporları ile ilgili bilgili olması ve raporlarının hazırlanması, bankanın aktif ve pasiflerinin yönetimi  gibi görev ve sorumluluklar alacaklardır.

Yapı Kredi Bankası İş Başvuruları

Yapı Kredi Bankası iş başvuruları 31 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecektir. Bu pozisyon ile ilgili işin tanımı aşağıdaki bağlantıda detaylı olarak bildirilmiştir. Aynı bağlantıdan banka eleman alımı iş başvurusu da yapılabilmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-aktif-pasif-yonetimi-istirakler-koordinasyon-uzman-1915930