Kuveyt Türk’ten 20 Milyon Liralık Destek Geldi!

Kuveyt Türk Finans Grubu, “Milli Dayanışma Kampanyası” için 20 milyon liralık destek verdi. Banka tarafından yapılan açıklamada, “Değerlerimiz ile büyüyoruz” anlayışına sahip olarak tüm varlıkların korunması, geliştirilmesi ve yaşatılması için birçok sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirildiğine de değinildi. Bu alanda Kuveyt Türk Finans Grubu’nun sivil toplum kuruluşlarına (STK) ve yardım kampanyalarına desteğini sürdüreceği de ifade edildi.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganı ile başlatılan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı nezdinde yürütülen kampanyaya pek çok banka ve ünlü isim destek verdi. Destek veren bankalardan biri de Kuveyt Türk oldu.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını (Covid-19) ilk olarak ekonomi ve finans sektörünü etkiledi. Pek çok işletme kepenk kapatmak zorunda kaldı. Hal böyle olunca işletme sahipleri ve çalışanlar, ekonomik yönden olumsuz etkilenmişti. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasını başlattı. Bu kampanyanın Milli Dayanışma Kampanyası haline getirilmesi ve ihtiyaç sahiplerine destek olunması amacıyla oluşturulduğu belirtildi.

Kuveyt Türk Finans Grubu’da çalışanlarına, müşterilerine ve Türkiye’ye destek olmak amacıyla 20 milyon liralık katkıda bulunduklarını açıkladı. Diğer bankaların da kampanyaya destek olmaları için çağrıda bulundu.