Ziraat Bankası Mülakata Hak Kazanan Adayları Açıkladı

Ziraat Bankası tarafından 12 Ekim 2019 tarihinde yazılı bir sınav düzenlenmişti. İşe alım sürecinde müfettiş yardımcısı alınacağı duyurulmuştu. Üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak ya da işe başlayacağı dönemde mezun olacağını gösteren bir belge ile başvuruların yapılabileceği açıklanmıştı. Ekim ayında düzenlenen sınav sonrasında sonuçlar açıklandı.

Yazılı sınavı başarılı bir şekilde tamamlayan adaylar için mülakat süreci başlayacak. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yayınlanan son duyuruya göre başarı gösterip, işe alım mülakatına katılmaya hak kazanan adaylar için, tarih, saat ve adres bilgileri yayınlandı.

Adaylardan İstenen Belgeler Neler?

  • Mülakata katılmaya hak kazanan adayların mülakata gelirken yanında getirmeleri gereken bazı belgeler bulunuyor. Bunlar;
  • Fotoğraflı kimlik belgesinin aslı ya da fotokopisi,
  • Adayın mezun olduğuna dair, üniversiteye ait olan diploma ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı ya da, okuldan ya da noterden onaylı sureti,
  • Erkek adaylar için askerliğine dair durum belgesi,
  • Bankanın avukat mülakatına katılacak olan adaylar için ise avukat olduklarına dair Avukatlık Ruhsatnamesi ya da Avukatlık kimliğinin bulundurulması gerekiyor.