Maaşını ING’ye Taşıyan Emeklilere 2 bin 500 TL’ye Varan Promosyon!

Maaşını ING'ye Taşıyan Emeklilere 2 bin 500 TL'ye Varan Promosyon!

ING Bank tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilere 2 bin 500 TL’ye varan “ek koşulsuz nakit promosyon” verilecek. Üstelik kendisiyle birlikte emekli arkadaşını da ING’li yapan müşteriler, bin 250 TL’ye varan promosyon daha kazanacak.

Her Arkadaş İçin 250 TL!

ING Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını bankaya taşıyanlara ek koşulsuz nakit olarak 2 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon verilecek. Ayrıca emekli arkadaşlarını ING’li yaptıkları takdirde kişi başına 250 TL alabilecekler. Her müşterinin en fazla 5 arkadaşını getirme koşulu bulunacak. Böylelikle müşteriler maksimum bin 250 TL’ye varan ek promosyon alabilecek.

3 Yıl Taahhüt Verenler Yararlanabiliyor!

Emekli maaşını ING’den alanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları;

  • bin 500 TL’ye kadar ise bin 675 TL,
  • bin 500 TL – 2 bin 500 TL arası ise 2 bin 100 TL
  • 2 bin 500 TL ve üzeri ise 2 bin 500 TL

nakit promosyon ödemesi alıyor. Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca ING’den alma taahhüdü veren kişiler de yararlanabiliyor. Yeni emekli olan müşteriler dahil olmak üzere kampanyadan 5 Ocak 2022 – 28 Şubat 2022 tarihleri arasında maaşını taşıyan herkes faydalanabiliyor.

“Emekli müşterilerimizi finansal olarak destekliyoruz”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Emekli müşterilerimizi finansal olarak desteklemek amacıyla kampanyalar hayata geçiriyoruz. Bu kampanyamız ile avantajlı promosyonların yanı sıra onlara Turuncu Ekstra programının tüm ekstra avantajlarından 3 ay boyunca harcama koşulu olmadan yararlanma imkanı da sunuyoruz. Farklı ayrıcalıklarla da emekli müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Emekli müşterilerimiz, Destek Hesap ile maaş gününü beklemeden, hesabında para olmasa bile nakit çekebiliyor.”