Neden Sanal Kariyer Fuarı’na Gitmelisin?

Sanal Kariyer Fuarı, yetenekli personellerin şirketlerle bir araya getirildiği ve yeni iş fırsatlarının oluşturulduğu platformlardan biridir. Genel olarak fuarlar, fiziki ortamlar içerisinde gerçekleşmektedir. Bu fuarın farkı ise tamamen interaktif bir şekilde düzenlenmesidir.

Çevrimiçi bir etkinlik olarak düzenlenen Sanal Kariyer Fuarı, iş arayan ya da daha iyi bir iş yaşamı düşünen bireylerin katılabileceği etkinliklerden biridir. İster deneyimli bir personel olun ister deneyimsiz, bu etkinliğe katılmamanız için hiçbir engel bulunmamaktadır. Üstelik katılımcılar, bu etkinlik aracılığıyla kariyerlerinin dönüm noktası olarak sayılabilecek fırsatlarla tanışmakta ve yeni bir kariyer şansı elde etmektedir.

Sanal Kariyer Fuarı temelde iş ve kariyer fırsatlarının yeteneklerle buluşturulmasını sağlayan dijital bir etkinliktir. Genel olarak fuar içerisinde staj yapmak isteyen öğrenciler, yeni mezunlar, çalışan öğrenciler, yüksek lisans ya da doktora öğrenci ya da mezunları bulunmaktadır. Adayların ya da çalışanların gelecek hedeflerine yönelik olarak çalışmak istedikleri şirketlerde kendilerine en uygun pozisyonu bulmalarını sağlamaktadır.

Etkinliğe internetin dahil olduğu her alandan katılım sağlanabilmektedir. En büyük avantajı da ister telefon ister bilgisayar isterseniz de tablet üzerinden “ücretsiz” bir şekilde etkinlik içerisinde yer almanızı sağlamasıdır. İş yaşamındaki network ağını genişletmek, yeni kariyer fırsatlarını yakalamak ya da Türkiye’nin en önde gelen şirketlerine erişmek için güvenli bir platformda olmanıza yardımcı olmaktadır.

Geleneksel İnteraktif Network Etkinliği

Sanal Kariyer Fuarı’nın hem geleneksel hem de interaktif olması, profesyonel yaşam açısından önemli fırsatlar elde edilmesini sağlar. Fiziki ortamda bulunma zorunluluğunun olmaması, ofis başında bile etkinlik içerisinde olmanıza olanak verir.

Defalarca başvuru yaptığınız şirkete ulaşamıyor olsanız bile bu etkinlik aracılığıyla şirkete en güvenilir iletişim yolunu kurmak amacıyla bile katılabilirsiniz. Nerede olursanız olun, iş fırsatlarını garantiye almak ve şirketlerle güvenilir bir iletişim kurmak için harika bir fırsattır.

Etkinliğin ev sahipliğini “Toptalent.co” yapmaktadır. Ev sahipliğini üstlenen internet sitesi, bireylere yönelik iş imkanlarının takip edilebileceği, şirketleri tanımanızı sağlayan ve kariyere yönelik rehberlik ipuçlarını veren platformlardan biridir. Tamamen ücretsizdir. Etkinliğe katılmak için herhangi bir harcama yapmanıza gerek yoktur. Potansiyel olarak gördüğünüz şirketlerle doğrudan doğruya iletişim kurmanıza olanak sağlar fakat sizlerden hiçbir ücret beklentisi yoktur.

Etkinlik içerisinde personeller çevrimiçi ortam aracılığıyla özgeçmişlerini de şirketlere sunabilmektedir. İşe alım yetkilileri burada yer alan özgeçmişleri görerek, bireylerle direkt olarak iletişim kurabilmektedir. Dikkat çekici bir özgeçmişe sahip olmasanız bile ileriki zamanlar için İK yetkililerinden bilgi almanıza da olanak verir. Hem şirket hem de şirket tarafından gerçekleştirilen mülakatlar hakkında doğrudan ve net bir bilgi etmenizi sağlar.

Eğer henüz bir şirket belirlemediyseniz ya da sizin için en uygun olan sektörü – pozisyonu bilmiyorsanız, öncelikle sizi ilgi duyduğunuz ve merak ettiğiniz alanlara yönlendirecek bir sisteme sahiptir. Yeteneklerinize ve ilgi duyduğunuz alanlara yönelik şirketleri önünüze hızlı bir şekilde getirir ve sizler bu şirketlere kolayca erişebilirsiniz.