Nurkan Aydoğan Kimdir? | Nurkan Aydoğan Hakkında

Nurkan Aydoğan Kimdir?

Nurkan Aydoğan Kimdir? Nurkan Aydoğan Hakkında bilgiler.

Nurkan Aydoğan, Nurkan Aydoğan Kimdir? Nurkan Aydoğan ne iş yapar?

Nurkan Aydoğan, uzun yıllar bankacılık sektöründe farklı pozisyonlarda görev almış (2004-2016) sonrasında teknolojik gelişmelerle birlikte sektör değiştirerek, web sektörü ve dijital pazarlama sektörlerinde faaliyet göstermeye başlamıştır. Kurucusu olduğu AYD Digital Marketing Ltd şirketinde Direktör pozisyonunda çalışma hayatına devam etmektedir.

Aydoğan, bankacılık sektörüne dair kariyer yolları, banka sınavları, banka mülakatları, BDDK, Merkez Bankası gibi konularda üniversitelerde seminerler vermektedir. Ayrıca CNN Türk, TV100, Hurriyet, Milliyet, Takvim, A Haber, TGRT Haber, Acunn com, Business Channel Turk, Haberler com gibi büyük ulusal yayın organlarında sektöre dair programlar ve haberlerde yer almıştır.

Kendi web sitesinde hakkında yazdıkları ise şu şekildedir;

Hakkında

“2004 yılında başladığım çalışma hayatımda bankacılık, teknoloji ve dijital pazarlama sektörlerinde birçok görev üstlendim. Bankacılık sektöründe ülkemizin lider bankalarında; Müşteri Temsilcisi, Yabancı Müşteri Danışmanı, Dış Ticaret Uzmanı, İhtisas İşlemleri Uzmanı, İş Analisti, Test Mühendisi gibi farklı pozisyonlarda çalışma fırsatım oldu. Bu süre içerisinde bankacılık sektörü ve teknolojinin yakın takipçisi oldum.

Kurucu, yönetici ve girişimci olarak projelerde yer aldım. Uzmanlık alanım olan Bankacılık ve Dijital Pazarlama sektörlerinde süreç yönetimi ve dijital proje yönetimi gibi görevlerden sonra kendimi geliştirmeye yönelik çalışmalarıma bir yenisini ekleyerek AYD Media’ı kurdum. Özellikle bankacılık sektörü ve dijital pazarlama dünyasının birbiri ile olan bağlantılı projelerinde yer almayı seçiyorum. İki uzmanlık alanımı da bu projeler sayesinde birbirine entegre ediyorum.

Bankacılık sektöründe kariyer yolları ve dijital pazarlama alanında yazdığım makaleler birçok basın yayın organlarınca yayımlanmıştır.”

Kaynak: Nurkan Aydoğan – https://www.nurkanaydogan.com.tr/