QNB Finansbank, Dijital Gelişim Yolculuğunu Başlattı!

QNB Finansbank, Dijital Gelişim Yolculuğunu Başlattı!

Ülkemizde ilk defa ticari ve kurumsal müşterileri için DigiLearn Gelişim Yolculuğu adı altında QNB Finansbank tarafından bir program başlatıldı. Bu kapsamda hem müşterilerin hem de çalışanların dijital bilgisinin zenginleşmesi ve okuryazarlığının arttırılması amaçlanıyor.

QNB Finansbank Dijital Gelişim Yolculuğu

Dijital dünyanın hızla geliştiği ve farklı kavramların ortaya çıktığı dönemden geçiyoruz. Finansçıların bu anlamda dijital kelimelere aşina olabilmeleri ve en yeni teknoloji trendlerini yakından izleyebilmeleri amacı ile farklı kaynaklar kullanarak QNB Finansbank Digilearn Gelişim Yolculuğu programını başlattı.

QNB Finansbank Digilearn Gelişim Yolculuğu Programı

Konuyla ilgili açıklamalar yapan QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar şu ifadeleri kullandı:

“QNB Finansbank olarak, çalışan deneyiminin sadece, işe giriş, terfi veya zam gibi konularla sınırlı olmadığının, asıl yolculuğun kendi özel hayatlarındaki birçok hayat deneyiminden geçtiğinin farkındalığı ile hareket ediyoruz. Bu bakış açısıyla finansçılar olarak ‘DigiLearn Gelişim Yolculuğu’nu hayata geçirdik. Kendi öğrenme motivasyonu ile yola çıkan, kaynaklarımızı takip eden ve programa istekleriyle dahil olan finansçılarımız ile her yıl yapacağımız geliştirme ve iyileştirmelerle sürdürülebilir bir eğitim programı yaratmayı amaçlıyoruz. Çalışanlarımızın yanı sıra pilot olarak seçtiğimiz kurumsal ve ticari müşterilerimizi de bu sürece dahil ederek karşılıklı bir eğitim alanı yaratmayı hedefliyoruz. Kurumsal ve ticari müşterilerimizden aldığımız olumlu dönüşlerle eğitim kapsamını genişletmeye başladık. Bu kapsamda ‘Digilearn Gelişim Yolculuğu’ programı gelişerek büyümekte ve daha çok kuruma, bireye hatta tüm topluma sunulacak bir platform haline getirilmesi konusundaki çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Ayrıca bu konuda bir öğrenme platformu projesi içerisinde olduğumuzu söyleyebiliriz. Tasarımını başlattığımız platformumuzla birlikte tüm topluma eğitim gelişim alanında benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyoruz.”