Finansbank’ın İK Uygulamalarına 11 Ödül Birden!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Stevies for Great Employers ve Brandon Hall Group Excellence Awards ödüllerinde, QNB Finansbank, İK çalışmalarıyla 11 farklı dalda ödüle layık görüldü. Eğitim ve Gelişim Yönetimi uygulamaları ile iş dünyasının oskarları olarak bilinen ve sadece çok başarılı kurumları ödüllendiren Stevie Great Employers ödül programında QNB Finansbank, adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Ödül gecesinde 8 farklı kategoride ödül almayı başardı. Son dönemlerde şubelerde çalışan tüm personelleri içerisine alan Finansçı 360 Gelişim Programı ile, En İyi Öğrenme&Gelişim Stratejisi, Yetkinlik Gelişimi, Dönüşüme En İyi Öncülük Eden Program, Adaptasyon Becerisi Gelişimi kategorilerinde toplam iki altın, üç bronzla beş adet yeni ödül almayı başardı.

Bunun yanı sıra şube müdürü adayları ile yöneticileri kapsayan Şube Müdürü Gelişim Programı, En İyi Liderlik Gelişimi Programı ve Liderlik Eğitimi kategorilerinde bir altın olmak üzere iki gümüş ve toplam üç adet ödülün sahibi olduğu açıklandı.

Yine dünya çapında şirketleri değerlendiren Brandon Hall Groups tarafından düzenlenen ödül töreni çerçevesinde Finansçı 360 Gelişim Programıyla altın, En İyi Öğrenme Sonuçları kategorisinde gümüş ve son olarak En Yenilikçi Gelişim Programı kategorisi ile gümüş ödülün sahibi oldu. Ancak ödüllerin 2020 yılı Şubat ayında Florida’da düzenlenmesi beklenen gala gecesinde verileceği belirtildi. QNB Finansbank verilen ödüller hakkında gururlu olduklarını ve bu süreç içerisinde yenilikçi çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı