QNB Finansbank Üniversite Öğrencisi Saha Satış Temsilcisi Arıyor!

QNB Finansbank Üniversite Öğrencisi Saha Satış Temsilcisi Arıyor!

QQB Finansbank tarafından yayımlanan personel alımı ilanına göre, İstanbul’da tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere “Saha Bankacılığı Satış Temsilcisi” aranıyor.

Bu pozisyona başvuru yapacak olan adayların en az lise mezunu ya da üniversiteye devam zorunluluğu bulunmayan öğrenci olması bekleniyor.

Saha Satış Temsilcisi Görev ve Sorumlulukları

Saha Bankacılığı alanında “Satış Temsilcisi” olarak görev alacak olan personeller, kuruma ait kredi kartı ve bireysel bankacılık ürünlerini aktif bir şekilde tanıtmak, pazarlamasını gerçekleştirmek ile yükümlüdür. Bu kişiler, bankaya ait kredi kartı ve bireysel bankacılık ürünlerini tanıtmakla kalmayıp, satışını ve satış sonrası hizmetlerini de karşılamalıdır. Bankanın satış hedefleri doğrultusunda potansiyel müşterilere ulaşmasını sağlamak yine görev ve sorumlulukları arasında yer almaktadır.

QNB Finansbank Saha Satış Temsilcisi Başvuru Şartları

QNB Finansbank tarafından yayımlanan Saha Satış Temsilcisi iş ilanına başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki kriterlere uyum sağlaması gerekmektedir:

  • En az lise mezunu ya da okula devam zorunluluğu bulunmayan üniversite öğrencisi olmak
  • Satış konusunda kariyer yapmayı hedeflemek
  • İletişim becerileri yüksek olmak
  • İkna kabiliyetine sahip olmak
  • Müşteri odaklı çalışma prensibini benimsemek
  • Ekip çalışmasına yatkın olmak
  • Daha önce banka tarafından gerçekleştirilen ve benzer bir pozisyonda olan iş ilanına başvurup, mülakat aşamasında elenmemiş olmak

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

QNB Finansbank tarafından gerçekleştirilecek olan personel alımında, adaylar için son başvuru tarihi belirtilmemiştir. Banka bu pozisyona aktif bir şekilde alım yapmaktadır. Görevlendirilecek olan personeller İstanbul’un Anadolu Yakası’nda çalışacaktır. Başvuru yapmak için aşağıda yer alan link üzerinden özgeçmiş iletilebilmektedir.

https://www.linkedin.com/jobs/view/2977126061