Şekerbank Kitapçı ve Kırtasiyecilere Özel Kredi Kampanyasını Tanıttı!

Nakit akışı dönemsel olan esnaf ve işletmeler için Şekerbank tarafından geliştirilen “Dükkana Can Veren Paket” kapsamında, kitapçılar ve kırtasiyeciler için özel bir kredi kampanyası tanıtıldı. Okulların açılması ile birlikte faaliyet gösterecek olan kitapçılara ve kırtasiyecilere destek verileceği bildirildi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, pandemi döneminin en az hasarla atlatılması için ihtiyaca yönelik ürünler ve kampanyalar geliştirilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda nakit akışı dönemsel olan faaliyet alanlarında çalışan esnaf ve işletmeler için “Dükkana Can Veren Paket” kampanyası başlatıldı.

Şekerbank Kredi ile 60 Aya Varan Vade Seçeneği Sunacak

Şekerbank tarafından sunulan bu özel kredi paketi ile birlikte kitapçılar ve kırtasiyeciler avantajlı faiz oranlarının yanı sıra 60 aya varan vade seçeneklerinden yararlanabilecek. Paketten yararlanan müşteriler ilk 4 ayı ödemesiz dönem olarak geçirecek ve ilk ödemelerini 2021 yılına kadar öteleyebilecek.

Kampanya dahilinde tüm POS ürünlerinde yüzde 1’in altında komisyon oranı verilecek. Kira muafiyetinin de dahil olduğu paket içerisinde 10 yapraklı çek kullanımında çek yaprak bedeli alınmayacak. Ek olarak, tüm bankacılık ürünlerini tek bir hesap özetiyle takip edebilme imkanı sunulacak. Üreten Kart ile Şeker Bonus Kart’a ilk yıl kart aidatı alınmayacak.

“Esnafımızın Elini Rahatlatacak”

Konuya yönelik olarak açıklama yapan Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, şu cümlelere açıklamasında yer verdi:

“Şekerbank olarak her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetler geliştirerek duraksamadan var gücümüzle çalışıyoruz. Halihazırda içinden geçtiğimiz bu olağanüstü dönemde, yeni okul sezonu başlarken kitapçı ve kırtasiyeci esnafımızın nakit akışlarını desteklemek amacıyla birbirinden farklı avantajları içeren bir kampanya hazırladık. Umuyoruz ki sunduğumuz kampanya, esnafımızın elini rahatlatacak ve dükkanının bereketini artıracak.”