Şekerbank Yeni Yıl Kredi Kampanyasını Açıkladı

Şekerbank yeni yılla birlikte, düzenlediği yeni kredi kampanyasını açıkladı. Bu özel günde alınabilecek kredinin günlük 8 liradan başlayan taksitlerle birlikte ödenebileceği açıklandı. Yeni yıla çok az süre kalmışken Şekerbank, özel bir kampanya düzenlendi. Banka bireysel müşterilerine sunmuş olduğu yeni kampanya ile birlikte günde 8 liradan başlayan taksit seçenekleri ile erteleme imkanı çerçevesinde yeni bir kredi kampanyası başlatıldı.

Şekerbank yeni yıl öncesinde, bireysel müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına kredi desteği vereceğini açıkladı. Kampanyanın detayları sadece yeni yıla özel olarak geliştirildi. Yeni yıla özel başlatılan kampanyanın ödemeleri günde 8 liradan başlarken, 3 ay boyunca taksit erteleme imkanı da sunuluyor.

Şekerbank Perakende ve Tarım Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu yeni kampanyalar hakkında bilgi verdi. Kredi kampanyası için ‘Şekerbank olarak ihtiyaç sahiplerinin bütçelerini zorlamadan, ihtiyaçlarını karşılamaları için yeni finansman imkanları sunuyoruz. Yeni yıl kredisi kampanyası çerçevesinde, isteyen tüm bireysel müşterilerimize bu krediyi vereceğiz. Ödemede zorlandıkları anda işleri kolaylaştırmak için 3 ay taksit erteleme seçeneği de sunuyoruz. Böylece günde sadece 8 liralık düşük taksit seçenekleri ile ödeme planını da oluşturuyoruz. Bu sayede müşterilerin ihtiyaçlarını karşılarken ödemelerini rahat rahat yapmalarını sağlayacağız’ dedi.

Şekerbank tarafından açıklanan yeni yıl kredi kampanyası 31 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek. Gerekli bilgiyi bankanın internet şubesinden ve banka şubelerinden edinebilirsiniz.