TEB Bireysel ve Yıldız Bankacılık Pazarlama Yöneticisi/Yönetici Yardımcısı İlanı

TEB Bireysel ve Yıldız Bankacılık Pazarlama Yöneticisi/Yönetici Yardımcısı İlanı

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından İstanbul’da tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere “Bireysel ve Yıldız Bankacılık Pazarlama Yöneticisi/Yönetici Yardımcısı” pozisyonunda personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Bankanın Perakende Bankacılık biriminde görev alacak olan personellerinden beklentisi; birimde belirlenen stratejiler doğrultusunda pazarlama faaliyetlerinin hayata geçirilmesini sağlamak.

Bireysel ve Yıldız Bankacılık Pazarlama Yöneticisi/Yönetici Yardımcısı Nedir?

Bankalar satış hedeflerini gerçekleştirmek için “Bireysel Pazarlama Yöneticisi veya Yönetici Yardımcısı” personellerine ihtiyaç duymaktadır. Bu pozisyonda görev alan personellerin temel görevi, bankanın perakende bankacılık alanında hedeflenen stratejilerinin hayata geçirilmesini sağlamaktır.

TEB tarafından yayımlanan banka iş ilanı için başvuru yapacak olan adayların Kurumsal İletişim, CRM, Dijital Pazarlama, Kart Pazarlama, Dijital ve Sosyal Medya, Hukuk, Mevzuat, IT gibi bölümlerle gerekli koordinasyonları sağlaması gerekmektedir.

Bununla birlikte segment stratejilerine ve ilgili segmente sunulacak ürün ve hizmet portföyüne yön verilmesinde personellerin aktif bir şekilde rol oynaması gereklidir.

Bireysel Pazarlama Yöneticisi ve Yönetici Yardımcısı olacak kişilerin yeni fırsat yaratacak pazarlama insiyatiflerini, programlarını ve kampanyalarını kurgulayarak devreye alması da önemlidir. Bu pazarlama planlarını oluşturmak, planların sonuçlarını takip etmek, performans değerlerini incelemek ve bu performansın iyileşmesi için daima aksiyonda bulunmak görev ve sorumlulukları arasında yer almaktadır.

Müşteriye yapılan tüm yasal/yasal olmayan bildirimlerin planlanması, e-posta, sms, call center kanalıyla yapılan iletişim stratejilerinin uygulamaya geçirilmesi ve yine müşteri hizmet noktalarının ve müşteri şikayetlerinin servis kalitesinin takibi bu personellerin sorumluluğundan geçmektedir.

Stratejik ve analitik odaklı bakış açısı ile neden-sonuç ilişkisi kurarak bankanın Pazarlama alanındaki projelerinin yönetilmesi de görev ve sorumlulukları arasında bulunmaktadır.

TEB Bireysel ve Yıldız Bankacılık Pazarlama Yöneticisi/Yönetici Yardımcısı Başvuru Şartları

TEB tarafından yayımlanan personel alımı ilanı için başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki kriterlere uyum sağlaması gerekmektedir:

  • 4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerin Ekonomi, İşletme, Mühendislik bölümlerinden mezun olmak
  • Pazarlama alanında 5-7 yıl iş deneyimine sahip olmak
  • Çok iyi derecede İngilizce seviyesine sahip olmak ve  yazılı/sözlü olarak etkin kullanabilmek
  • Müşteri iç görülerini anlayarak müşteri gruplarının yönetilmesine hakim olmak
  • Yenilikçi bakış açısına, etkili ve güçlü iletişim becerilerine ve ekip çalışması ruhuna sahip olmak
  • Planlama ve organizasyon yeteneklerinde başarılı olmak
  • Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip olmak
  • İleri düzeyde MS Office uygulamaları kullanabilmek
  • SAS, SQL, BO kullanabilmek
  • Kampanya yönetiminde deneyimli olmak
  • Müşteri odaklı, değişime öncülük eden, yaratıcı, yenilikçi olmak

Bu kriterlere uyum sağlayan kişiler aşağıdaki link üzerinden başvurularını bankaya iletebilmektedir.

https://www.linkedin.com/mwlite/jobs/view/2828319735