American Express Yeni Ortağını Açıkladı

American Express yeni ortağını açıkladı. Bankanın yeni ortağı Qantas Frequent Flyer oldu. Qantas Frequent Flyer bankanın on altıncı transfer ortağı olarak kayıtlara geçti. Banka Üyelik Ödülleri Sık Uçan Broşörüne 1:1 oranında aktarma seçeneğini de ekledi.

Qantas, Oneworld ittifakının bir üyesi olarak Airways, Cathay Pacific, Qatar Airways, American Airlines ve daha fazlası gibi Oneworld havayollarında Qantas puanları kazanılmasına yardımcı olmaktadır. Bu puanları kullanmak isteyenler İngiltere merkezli el ilanları için “Hoş geldiniz” kampanyası da oluşturmaktadır. Ek olarak Emirates hava yolu ile de Qantas’ın iş birliği bulunmaktadır.

American Express ile Minimum 500 Puan

Diğer havayolu transferi ortaklıklarında olduğu gibi Üyelik Ödülleri kapsamında Qantas Sık Uçuş Programı’na 1:1 oranında transfer seçeneği ekledi. Ek olarak minimum 500 puan transfer yapılabileceğini de ifade etti. Üyelik Ödülleri transferlerinin ise 3 iş günü sürdüğü belirtildi.

Banka tarafından üyelerin nasıl Üyelik Ödülleri ve puanları kazanabileceği de açıklandı. Bu alanda esneklik sağlayan banka ve yeni ortağı, çeşitli alt seçenekleri de internet sitesi üzerinden paylaştı. Az bilinen Alitalia MilleMiglia ve SAS EuroBonus gibi British Airways Executive Club ve Virgin Atlantic Flying Club gibi popüler transfer ortaklarını içerdiğini de ifade etti.