Şekerbank ile Türk Eczacıları Birliği Arasındaki Protokol Yenilendi

Şekerbank ile Türk Eczacıları Birliği Arasındaki Protokol Yenilendi

Şekerbank ile Türk Eczacılar Birliği arasındaki protokol yenilendi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, “Protokol kapsamında eczacılarımızın nakit akışlarını desteklemek için avantajlı finansman şartları ve çeşitli bankacılık hizmetlerini bir arada sunan kapsamlı bir paket hazırladık” dedi.

Şekerbank Eczacıları Desteklemeye Devam Ediyor

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Şekerbank, Türk Eczacıları Birliği ile 2020 yılında imzalamış olduğu protokolü güncelledi. Böylelikle Şekerbank, eczacıları desteklemeye devam ettiğini açıkladı.

Banka, yenilenen protokol dahilinde birliğe üye eczacılara özel sunduğu kredi kartı EczaKart’ın avantajlarından yararlanma fırsatı sağlayacağını belirtti. Protokol, Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu ile Türk Eczacıları Birliği Başkanı Arman Üney arasında imzalandı.

“Eczacılarımıza finansman desteği sağlamaya devam ediyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, sorumlu bankacılık anlayışıyla meslek gruplarının güncel ihtiyaçlarına özel çözümler üretmek için çalıştıklarını ve geliştirdikleri ürünleri hizmete sunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

‘Eczacılar da bizim banka olarak özel önem verdiğimiz meslek grupları arasında yer alıyor. Salgın döneminin başından bu yana toplum sağlığı için büyük fedakârlıklarla hizmet sunan eczacılarımıza yönelik Türk Eczacıları Birliği ile 2020’de imzaladığımız protokolü yeni avantajlar ile güncelledik. Eczacılarımıza finansman desteği sağlamaya devam ediyoruz. Protokol kapsamında eczacılarımızın nakit akışlarını desteklemek için avantajlı finansman şartları ve çeşitli bankacılık hizmetlerini bir arada sunan kapsamlı bir paket hazırladık. Protokol ile özel finansman ve hizmet paketimizin tüm eczacılara hayırlı olmasını diliyoruz.’