TEB Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi Veriyor!

Türk Ekonomi Bankası SGK emeklilerine çeşitli kolaylıklar sağlayacak bir kampanya hazırladı. Sosyal Güvenlik Kurumu emeklisi olan ve emekli maaşını TEB’e taşıma sözü veren müşterileri için uygun faiz oranları ve kolay ödeme yöntemleri ile bir ihtiyaç kredisi vermeyi planlıyor. Banka konu hakkında pek çok emekliyi ilgilendiren bir açıklamada bulundu. TEB müşterisi olup ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanmak isteyen emeklilerin emekli maaşlarını sadece 36 ay boyunca TEB’den alacaklarına yönelik bir sözleşme imzalamaları gerekiyor. Ardından emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamaları adına uygun faiz oranları ve kolay ödeme seçenekleri ile ihtiyaç kredisi hazırlanacak.

Promosyon da Alacaklar

TEB emekli müşterilerini hedef alan bu kampanya ile birlikte sadece uygun faizli kredi imkanlarından değil aynı zamanda promosyon imkanlarından yararlanma sözü de veriyor. Maaşını TEB’e taşıyan emekliler kredi ihtiyacı yoksa 450 liraya kadar çıkan promosyon imkanlarından da yararlanabiliyorlar. Şimdilik bankanın sadece SGK emeklilerine yönelik çalışması bulunuyor. Ancak çalışmanın sonucunda verim alınması halinde diğer kurumlardan emekli olan vatandaşlar için de kampanyanın kapsamının genişletilmesi bekleniyor.

TEB Emekliler İçin Özel Bir Hat Kurdu

Emekli müşterilerin çeşitli sorularına yanıt vermek, sorunlarının çözümü ile daha iyi ilgilenmek adına TEB emekliler için özel bir müşteri hattı kurdu. Sadece bu hat üzerinden ve internet bankacılığı üzerinden yapacakları Havale ve EFT işlemleri herhangi bir masraf kesintisine uğramıyor. Kampanya ile birlikte emeklilere verilecek ihtiyaç kredisinin detayları belli oldu. Faiz oranı 1.29 olarak belirlendi. Banka emeklilere her yönden kolaylık sağlamak için farklı hizmetleri de hayata geçirdi. Günlük nakit çekim işlemlerine tabi tutulan Marifetli Hesaplar emeklilerin tüm birikimlerini yüksek faiz oranları ile değerlendirmelerini ve ayrıca yüksek çekim limiti ile sorun yaşamalarını engellemelerini sağlıyor. Emekli müşterilerin kendilerini çok özel hissedecekleri hizmetlerle birlikte TEB ailesini genişletmek için yakınlarına tavsiyelerde bulunan ve TEB Emekli Bankacılığı Ailesi’ni genişleten vatandaşlara 100 liralık nakit ödemeler yapılıyor.