TEB Konut Kredi Faizini Düşürdüğünü Açıkladı!

Son zamanlarda bankalar tarafından konut kredisi faizleri geri çekilmeye başlandı. Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarını 0.99 seviyelerine kadar çekmelerinin ardından özel bankalarda konut kredilerini indirmeye başladılar. Türk Ekonomi Bankası yaptığı yeni bir açıklama sonrasında konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.20 seviyelerine kadar çektiğini açıkladı.

Konut Kredisi Faiz Oranları Düşürüldü!

Türk Ekonomi Bankası tarafından konut sahibi olmak isteyenlere özel imkanlar sunulmaya devam ediliyor. Banka konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara çeşitli imkanlar sunduğu gibi Türkiye ekonomisine de destek olmaya devam ediyor. Konut yatırımı gerçekleştirmek isteyen tüm müşterileri için yüksek faiz oranları yeniden düzenlendi. Yapılan yeni düzenleme sonrasında yüzde 1.20 seviyelerine kadar çekildiği öğrenildi.

Konut kredisinden faydalanmak isteyenler için herhangi bir kredi üst limiti bulunmuyor. Pek çok vatandaşı olumsuz etkileyen dosya masrafı da TEB tarafından alınmıyor. 120 ay vadeli ödemelerde konut kredisi faiz oranının yüzde 1.20 seviyelerine kadar çekildiği açıklandı. TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı fiyatlar hakkında açıklamalarda bulundu. Konuta yatırım yapmak isteyenler için faiz oranı yüzde 1.20 seviyelerine kadar çekildi. Mendi açıklamalarında ‘Tüm müşterilerim konut kredisi faiz oranlarından yararlanabilecekler. 120 aya kadar olan tüm vadeler kampanyamız dahilinde yer alıyor. Faiz oranı için kredi üst limiti bulunmuyor. Müşterilerin ödeme planları da kişisel olarak bankamız dahilinde oluşturulabiliyor. Müşterilerin bütçesine göre kendilerini zorlamadan doğru faiz oranları ile doğru bir ödeme planı oluşturuyoruz’ ifadelerini kullandı.