TEB Nevşehir’de En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak!

Türkiye’nin en eski bankalarından birisi olan Türk Ekonomi Bankası ilk kez 1927 yılında faaliyetlerine başladı. İlk günden bugüne kadar hem şube ağını genişletmek hem de ürün çeşitliliğini artırmak için pek çok çalışma yapan banka; leasing, faktoring, sigorta ve portföy yönetimi gibi çeşitli konuşlarda da aracılık faaliyetleri vermeye devam ediyor.

Türkiye Ekonomi Bankası, 10 Şubat 2005 tarihinde, varlık yönetimi konusunda dünyada 7. Euro bölgesinde ise 1. Konumda bulunan ve pek çok ülkede faaliyetlerine aktif olarak devam eden BNP Paribas ile bir ortaklık anlaşmasına imza attı. Yapılan ortaklık çalışması ile birlikte; kurumsal, ticari ve özel bankacılık alanlarında olduğu gibi, işletme bankacılığı ve KOBİ bankacılığı alanında da hizmet vermeye başladı. İlk günden günümüze kadar çeşitli projeler ve sorumluluk bilinciyle birlikte Türkiye’ye değer katmaya devam ediyor.

Türk Ekonomi Bankası, yaptığı duyuruyla Nevşehir ilinde görev alabilecek aktif satış temsilcisi alacağını açıkladı.

Aktif Satış Temsilcisi Ne İş Yapar?

Bankaların satış ve pazarlama departmanlarında görev alarak, müşterilere satış konusunda destek olan personellere satış temsilcisi denir. Bireysel satış temsilcileri doğrudan bankayı temsil ederler.

Bankaların ürün ve hizmetleri konusunda bilgi sahibi olmak ya da satın almak isteyen müşteriler doğrudan satış temsilcileri ile iletişime geçiyorlar.

Aktif satış temsilcileri, şubede çalışabilecekleri gibi gerektiğinde sahada da müşteri ziyaretlerinde bulunurlar. Bankanın belirlemiş olduğu hedefler doğrultusunda, bankanın ürün ve hizmetlerini en doğru şekilde pazarlarlar. Bankanın satışlarını arttırmak ve daha çok müşteriye ulaşmak konusundaki hedeflerinde de yardımcı olurlar. Müşterilere gerçekleştirilen ürün ve hizmet satışlarının ardından sorun ve şikayetlerle ilgilenirler. Bankanın daha fazla müşteriye ulaşması açısından, önemli bir departman olduğu ifade edilebilir.

Genel Nitelikler ve İş Tanımı

Türk Ekonomi Bankası, aktif satış temsilcisi pozisyonu için;

  • Nevşehir ilinde ikamet eden ya da ikamet edebilecek olan,
  • Çoğu zaman sahada olmak koşuluyla; bireysel bankacılık ve kredi kartı ürünlerinin pazarlamasını yapabilecek,
  • Bankacılık sektöründe uzun süreli çalışma ve kariyer hedefleyen,
  • Minimim lise mezunu olan,
  • Maaş ve prim usulü ile çalışabilecek,
  • İnsan ilişkilerinde etkili ve ikna kabiliyeti yüksek,
  • Tercihen daha önce saha satış konusunda tecrübeli,
  • Gerektiğinde ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
  • Esnek ve yoğun çalışma temposunda çalışabilecek,
  • Seyahat engeli bulunmayan adayların arandığını açıkladı.

Türk Ekonomi Bankası tarafından yayınlanan iş ilanının detaylarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-aktif-satis-temsilcisi-nevsehir-2449179