TEB Öğretmenlere 3 Ay Ertelemeli Kredi Sunuyor

TEB ( Türk Ekonomi Bankası) Kasım 24 Öğretmenler günü için özel olarak “İhtiyaç Kredisi” kampanyası oluşturdu. 

Öğretmenler günü sebebiyle Türk Ekonomi Bankası ay sonuna kadar %1.59 faiz oranı ve 3 ay erteleme imkanı ile ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor.

TEB Öğretmenler Günü Kredisi

Kutsal meslek olarak andığımız öğretmenlerimize özel olarak hazırlanan TEB Öğretmenler Günü Kredisi başvurmak isteyen öğretmenlerin kredilerini 10.000 TL’e kadar 36 ay vade ve %1,59 faiz oranı ile kullanmaları mümkün.

Türk Ekonomi Bankası Öğretmenler Günü Kredisi Başvuruları

TEB ogretmenler gunu

Kredi kullanımına ilişkin banka tarafından yapılan açıklama şu şekilde.

Uyarı: İşbu tablolar eşit taksitli kredi tutarları için örnek olarak oluşturulmuştur. Vade ve tutarlarda Faiz oranı değişiklik gösterebilir. Sigorta bedeli Yıllık Kredi Koruma Hayat Sigortası primi olup poliçe kredi vadesi boyunca geçerlidir; poliçe primi müşterinin yaşı, kredi taksit tutarı, faiz oranı, kredi vadesine göre değişiklik gösterebilir. Kredi vadesi, vade ertelemeli dönem dahil en fazla 36 ay olabilir. Efektif Aylık ve Efektif Yıllık Faiz Oranına / Yıllık Maliyet Oranına tahsis ücreti ve yasal vergiler dahil edilmiştir. Minimum kredi tutarı 1.000 TL dir. Sigorta masrafı yıllık maliyet oranı hesabına dahil edilmemiştir. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’i kadar alınmaktadır. TEB, kredi başvurularını serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvuruları onaylamama hakkına sahiptir. TEB kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Güncel faiz oranları için www.teb.com.tr. adresini ziyaret edebilir veya size en yakın TEB şubelerine başvurabilirsiniz.