TEB Ön Lisans Mezunu Aktif Satış Temsilcisi Arıyor!

TEB Ön Lisans Mezunu Aktif Satış Temsilcisi Arıyor!
TEB Ön Lisans Mezunu Aktif Satış Temsilcisi Arıyor!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), ön lisans mezunu olan ve bankacılık alanında kariyer yapmak isteyen kişiler için ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda “Aktif Satış Temsilcisi” arandığı ve yalnızca kriterlere uyum sağlayan adaylar ile görüşme sağlanacağı belirtildi.

Pozisyon için başvuru yapacak olan kişilerin İstanbul’da ikamet etmesi ya da edebilecek düzeyde olması belirtildi. Dolayısıyla banka personel alımı yaparken ilk dikkat edeceği nokta, ikamet yeri olacak.

Aktif Satış Temsilcisi Nedir?

Bankacılık alanında kariyer yapmak isteyen kişilerin iş yaşamına adım atmak için başvurabileceği ilk pozisyonlardan biri “Aktif Satış Temsilcisi” pozisyonudur. Aktif satış temsilcileri, bankaya ait ürün ve hizmetleri tanıtmak ve satışını gerçekleştirmek ile görevlidir. Ek olarak bankanın müşteri portföyünü genişletmek, sadık müşteriler kazanmak da görev ve sorumluluklar arasında yer almaktadır. Nitekim bu kişiler bankanın karlılığını arttırmak adına pazarlama stratejileri geliştirmek ve uygulamakla da sorumludur.

Aktif satış temsilcileri müşteriler ile birebir iletişim halindedir. Bankanın satış hedeflerini gerçekleştirmekle sorumludurlar. Her bir müşterinin ihtiyacını karşılamaya yönelik ürün ve hizmet tanıtımı – satışı yaparlar. Sorumlu oldukları bölgede, pazar potansiyelini analiz etmeli ve satışları bu yönde gerçekleştirmelidirler.

TEB Aktif Satış Temsilcisi Başvuru Şartları

TEB Aktif Satış Temsilcisi pozisyonu için başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki şartlara uyum sağlaması gerekmektedir:

  • En az ön lisans mezunu olmak
  • Bankaya ait olan kredi, kredi kartı ve bireysel bankacılık ürünlerinin satışını gerçekleştirmek
  • Bankacılık ve satış alanında kariyer yapmaya istekli olmak
  • Maaş ve prim üzerine çalışma sistemini kabul etmek
  • İstanbul Anadolu Yakası’nda ikamet etmek
  • Etkili iletişim becerilerine sahip olmak ve insanlarla kurulan iletişimde başarılı olmak
  • Ekip çalışmasına yatkın olmak
  • Yoğun ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlamak
  • Ofis dışı (saha) çalışma şekline uyum sağlamak
  • Herhangi bir seyahat ya da sağlık engelinin bulunmaması
  • Başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş veya 2 yıl tecil ettirmiş olması

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

TEB tarafından yayımlanan banka iş ilanına başvuru yapacak olan adaylar için son başvuru tarihi 8 Mayıs 2021 olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar başvuruların tamamı online olarak toplanacaktır. Adaylar özgeçmişlerini aşağıda yer alan link üzerinden bankaya iletebilmektedir.

TEB Aktif Satış Temsilcisi başvuru linki:

https://www.kariyer.net//is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-aktif-satis-temsilcisi-istanbul-1041976