TEB Yeni Yıl Kredisini Açıkladı

Türk Ekonomi Bankası yeni yıl öncesinde müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni yıl öncesinde bir yeni yıl kredisi kampanyası düzenlendi. Müşterilerin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaları için yüzde 0.98 faiz oranlarından başlayan yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. 36 ay vadeli olmak üzere yüzde 0.98 seviyelerinden başlamak üzere verilecek kampanyanın detayları açıklandı.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarında ‘Yeni yılda müşterilerimizin ihtiyaçlarını düşündük. Herkesin rahat etmesi için, var olan borçlarını tek bir çatı altında toplamaları için Findeks notu göz önünde bulundurulacak. Farklı tutar ve vadelerde olmak üzere uygun faiz oranlarında ihtiyaç kredisi sunmak için harekete geçtik. İsteyen müşterilerimiz için kolay ödeme seçenekleri de sunuyoruz. Bu seçeneklere göre 3 ay erteleme imkanlarından sorunsuz bir şekilde faydalanabilirler’ dedi.

TEB tarafından sunulan yeni yıl kredisinde 3 ay ile 60 ay arasında değişen vade seçenekleri sunuluyor. Yeni yıl kredisi almak ve ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşteriler başvurularını TEB şubelerinden, CEBTETEB internet şubelerinden ya da CEPTETEB mobil bankacılık üzerinden sorunsuz bir şekilde yapılabiliyor. Kampanyanın detaylarını internet şubesi üzerinden öğrenebilirsiniz.