Yapı Kredi Marka Konferansında Sanatı Konuşturacak!

İş dünyasının marka kavramı ile tanışmasını sağlayan ve 20 yıldır geleneksel hale gelen Marka Konferansı bu yıl 18 19 Aralık tarihlerinde Çırağan Palace Kempsinki’de düzenlenmesine karar verildi.  Marka Konferansı’nın düzenlenmesi için Yapı Kredi World son 18 yıldır sponsorluk sağlamaya devam ediyor. Katılımcılara çeşitli alanlarda ilham kaynağı olması için çalışmalar düzenliyor.

Yapı Kredi 75. Yılını kutlarken bu vesileyle birlikte Yapı Kredi’nin Kültür Sanat Binası’nda sunmuş olduğu Abrakadabra Sergisi ile birlikte bir kez daha ismini duyurmuş olan Halil Altındere, gazeteci Çınar Oskay moderatörlüğünde ‘Şimdi Bu Topraklarda Yaşama Zamanı’ isimli konuşması ile birlikte katılımcılarla buluşacağı duyuruldu. Yapı Kredi’nin 75. Yılı sebebiyle hazırlamış olduğu Abrakadabra sergisinin tüm detayları bu noktada yapacağı konuşmasında bir kez daha ele alınacak.

Sergiden Özel Seçkilere Yer Verilecek

Halil Altındere, gündelik hayatta bulunan nesneleri üreterek heykeller ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkarmayı hedefliyor. Yapı Kredi özel alanında 2 gün boyunca bazı sergiler sergilenecek. Böylece gelen katılımcılara farklı bir deneyim sunulması planlanıyor.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen ve Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Karadere ‘İstanbul’a Tat Katanlar’ konuşması düzenleyecekler. Yapacakları bu konuşma sonrasında yapılan iş birliği sonrasında İstanbul’a nasıl değer kattıklarını anlatacaklar. Bu noktada gastronomi turizmi de ele alınacak. Katılımcılara şef eşliğinde çeşitli lezzetler sunulacak.