İş Bankası KOBİ’leri Faturalarda Destekleyecek

İş Bankası bir süredir İşNet ile birlikte yeni bir kampanya süreci yürütüyordu. Bu noktada KOBİ’ler için e fatura süreci içerisinde birtakım destekler vereceğini açıkladı. Bu kampanya ve destek sonrasında, ticari kredi kartı olan müşteriler, bin adetlik İşNet e fatura kontörüne sadece 1 liraya sorunsuz bir şekilde sahip olabilecekler.

İş Bankası tarafından konu hakkında detaylı bir açıklama yapıldı. Özellikle KOBİ’lerin dijital dönüşüm süreçlerini desteklemek ve işletmelerin iş çözümlerini artırmak amacıyla düşük maliyetler çerçevesinde birtakım hizmetler geliştirdiklerini ve bundan sonraki dönemlerde de çalışmaya devam edecekleri belirtildi.

İş Bankası ile İşNet ile gerçekleştirilen ortak kampanya süreci içerisinde 31 Ocak 2020 tarihine kadar geçerli olmak üzere, İş Bankası ticari kredi kartlarından birisine sahip olan müşteriler için, e fatura, e irsaliye, e müstahsil makbuzu süreçlerinde kullanılmak üzere bin adet kontörü sadece 1 liraya satın alabilecekler.

Dijital dönüşüm aşamalarının, günümüzde tüm şirketler için kaçınılmaz olduğu özellikle ifade edilirken İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek bazı değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarında ‘KOBİ’lerin bankacılık dışındaki iş yapılarını değiştirmek ve geliştirmek için çağa uygun çalışmalar gerçekleştirmek için gerekli desteği sunuyoruz. Hizmet veren çeşitli firmalarla iş birliği anlaşmaları gerçekleştiriyoruz. Müşterilerin iş yönetim süreçlerini dijital sektör ile buluşturmaya devam edeceğiz. Böylece verimli bir çalışma sistemi oluşturacağız’ dedi