TEB’den Emeklilere Büyük Kampanya

Türk Ekonomi Bankası emekliler için harekete geçti. Yeni bir kampanyasının tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni kampanyası ile birlikte emeklilere promosyon vermeyi amaçlarken her getirdikleri emekli için para kazanmalarını sağlayacak.

Türk Ekonomi Bankası, Sosyal Güvenlik Kurumu emeklisi olup emekli maaşını artık TEB’den almak isteyen müşterileri için yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. Emekli maaşının miktarına göre çeşitli promosyon ödemelerinin yapılması bekleniyor. Maaşı 999 liraya kadar olan emeklilere 850 lira, 1000 lira ile 1999 lira arasında olan emekliler için 925 lira promosyon ödemesi yapılacak. Emekli maaşı 2 bin lira ve üzerinde olan emeklilere ise 1000 liralık promosyon ödemesinin yapılması bekliyor. Bunun için 2 adet otomatik ödeme talimatı vermek ve bununla birlikte maaşlarını bankaya taşımak için sözleşmeyi imzalamaları gerekiyor.

Türk Ekonomi Bankası’nı yakınlarına tavsiye eden ve TEB Emekli Bankacılığı Ailesi’ne giriş yapmalarını sağlayan her kişi için banka 150 lira ödeyeceğini açıkladı. Bu süreç 10 kişiyle sınırlı olacak. 10 kişi için 1500 lira ödeme yapılacak. Bu sayede promosyonlarla birlikte kişinin alacağı miktar 2500 liraya kadar çıkacak. Yeni kampanya ile birlikte banka emekli müşteri potansiyelini artırmayı hedefliyor. Şimdiden banka tarafından hazırlanan kampanya oldukça ilgi görmüş gibi duruyor.