Fibabanka Mobil Bankacılık Üzerinden Hediye Dağıtıyor

Fibabanka, mobil bankacılık uygulaması üzerinden müşterilere özel hediyeler veriyor. 30 Nisan 2020 tarihine kadar Fibabanka Mobil uygulamasına giriş yapan müşterilere; 1adet Vespa Primavera Piaggio, 10 adet Apple iPhone ve 10 adet Apple AirPods Pro’dan birini kazanma şansı veriliyor.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, “müşteri odaklı bankacılık” anlayışı ile müşterilere destek olunmaya devam ediyor. Bu yaklaşım ile birlikte çok daha hızlı ve kolay bir bankacılık deneyimi sunmak isteyen banka, dijital kanallarını da kısa bir süre önce yeniledi. Mobil bankacılık uygulamasını kullanan müşteriler, uygulamaya giriş yaptıklarında ödüllerden birini kazanma fırsatına ulaşıyor.

30 Nisan 2020 Son Gün

Ödüllerin verileceği kampanyada son gün 30 Nisan 2020 olarak belirlendi. Fibabanka, 1 adet Vespa Primavera Piaggio, 10 adet Apple iPhone ve 10 adet Apple AirPods Pro’dan birini vereceğini açıkladı. Kampanya dahilinde ödülleri kazanan kişiler ise 28 Mayıs 2020 tarihinde Takvim Gazetesi’nde ilan edilecek. Kazanan kişiler isimlerini öğrenmek için gazetenin internet sitesini de kullanabilecek.

Kampanya hakkındaki detaylı bilgilere ise bankanın resmi internet sayfasından ulaşılabilecek. Tüm bunlara ek olarak Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip korona virüs salgınında bu kampanya ile birlikte çeşitli destekler sunacağını da belirten banka, müşterilerin yaşamını kolaylaştırmak için sürprizler oluşturmaya devam edeceğini de dile getirdi.