Turkish Bank’ta Ayrılık Yaşandı

Turkish Bank geçtiğimiz günlerde yaşanan yeni bir ayrılık sonrasında tüm gözleri üzerine çevirdi. Bankanın Genel Müdür Yardımcılığı seviyesinde meydana gelen bu ayrılık sonrasında nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu halinde geldi.

Kurumsal Bankacılık ve Finansal Kurumlar Yönetimi tarafından gerçekleştirilen açıklama sonrasında Genel Müdür Yardımcısı Emre Kunduracı bir süredir devam ettiği görevinden ayrıldığını açıkladı.

Banka tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bir açıklama yapıldı. Yazılı olarak gerçekleştirilen açıklama sonrasında, Kurumsal Bankacılık ve Finansal Kurumlar Yönetimi Sorumlusu olan Emre Kunduracı’nın 2018 yılının Mayıs ayından itibaren görevine devam ettiği ve alınan yeni bir karar sonrasında da görevinden ayrıldığı belirlendi.

Ayrılık sebebine de yer veren banka, Emre Kunduracı’nın Şubat ayının ilk haftasında İngiltere’de hizmet veren tek Türk sermayeli banka olarak bilinen Türkishbank UK’de çalışmaya başlamasından dolayı gerçekleştiğini de özellikle belirtti. Konu hakkında başka bir açıklama yapılmazken yerine kimin getirileceği konusunda da herhangi bir açıklama yapılmadı.