Türkiye Finans Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımı Yapacak!

Türkiye Finans Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımı Yapacak!
Türkiye Finans Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımı Yapacak!

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yayımlanan banka personel alımı ilanına göre “Arapça” dil bilgisine sahip olan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı yapılacak. Alım yapılacak olan ilin ise İstanbul olduğu bildirildi.

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yayımlanan banka iş ilanına başvuracak olan kişilerin aşağıdaki kriterlere uyum sağlaması gerekmektedir:

Türkiye Finans Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Başvuru Şartları

  • Ön lisans / Lisans mezunu veya üniversitede devam zorunluluğu olmayan 3. veya 4. sınıf öğrencisi olmak veya yüksek lisans – doktora öğrencisi olmak
  • Tercihen İstanbul’da ikamet ediyor olmak ya da başvurunun olumlu sonuçlanması durumunda ikamet edebilecek düzeyde olmak
  • Telefonda iletişim becerileri yüksek olmak
  • İyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak
  • İleri seviyede Arapça dil bilgisine sahip olmak
  • Ekip çalışmasına uyumlu olmak
  • İnsan ilişkilerinde başarılı olmak
  • Başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış ya da en az 2 yıl süreli tecil ettirmiş olması

Bu kriterlere uyum sağlayan adayların kurum içerisindeki görev ve sorumlulukları (iş tanımı) ilan içerisinde şu şekilde belirtildi:

“Bankamız müşterilerine, mesai saatlerimiz içerisinde (09:00-18:00)  temel bankacılık hizmetleri ile birlikte ihtiyaçlarına uygun hizmet sağlayabilecek çalışma arkadaşı arayışımız mevcuttur.”

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Türkiye Finans tarafından yayımlanan banka iş ilanına başvuru yapacak olan kişiler için tüm başvurular dijital platformlar aracılığıyla toplanacaktır. Şubeler ya da Genel Müdürlük aracılığıyla başvuru yapmak isteyen kişilerin müracaatları kabul edilmemektedir. Adaylar için son başvuru tarihi 18 Aralık 2020 olarak belirlenmiştir. Aşağıdaki ilan üzerinden başvuru yapılabilmektedir.

Türkiye Finans Katılım Bankası Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi başvuru linki:
https://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-arapca-bilen-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-2326620