Türkiye Finans ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Protokol İmzaladı

Türkiye Finans ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Protokol İmzaladı
Türkiye Finans ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Protokol İmzaladı

Türkiye Finans Katılım Bankası ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile birlikte tarım, lojistik ve mobilya başta olmak üzere çeşitli alanlarda faaliyet gösteren, odaya bağlı 10 bini aşkın şirkete ürün, fon ve paketlerden özel avantajlar hazırlanacak ve sunulacak.

Protokol Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu, Türkiye Finans Çukurova Bölge Müdürü Mehmet Şahin ve Türkiye Finans Antakya Şube Müdürü Ali Nazmi Kara’nın katılımıyla gerçekleşen törende imzalandı.

Pandemi Dönemi Destekleri Arttırılıyor

Hayata Katılım Bankası olarak da bilinen Türkiye Finans, pandemi döneminde toplumun farklı kesimleri içerisinde yer alan işletmeler için yeni iş birlikleri sunmaya devam ediyor. Oluşturulan destek paketleri ile birlikte ülkenin dört bir yanındaki işletmelere finansman ve bankacılık hizmetleri alanında iş birliği sağlanması hedefleniyor.

Yaşanan bu süreçte, Türkiye’nin üretimine katkı sunmak amaçlanıyor. Pek çok farklı meslek grubu için iş birliği yapan banka, pandemi dönemindeki STK’lar için üretimlerini ve ihracatlarını desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda da Türkiye’de öne çıkan Hatay’ın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile bankacılık hizmetlerini içeren kapsamlı bir protokol imzalandı.

Ücretsiz EFT/Havale İmkanı

İmzalanan protokolle birlikte oda üyelerine kurumsal finansman ihtiyaçlarında avantajlı kâr payı oranları sunulacak. Ek olarak üyelerin yeni açtığı katılım hesaplarında da avantajlı kâr paylaşım havuzlarından faydalanma imkanı bulunacak. Kurumsal internet şube ve mobil şube üzerinden yapılacak bankacılık işlemlerinde de ücretsiz EFT ve havale gerçekleştirilebilecek.