Üniversite 3. ve 4. Sınıf Öğrencileri İçin Bankalardan Part-Time İş İlanı!

universite-3-ve-4-sinif-ogrencileri-icin-bankalardan-part-time-is-ilani

Bankalar tarafından üniversitelerin üçüncü ve dördüncü sınıflarında öğrenci olan gençlere tanınan part – time iş fırsatlarına yazının devamından ulaşabilirsiniz.

Albaraka Türk Part – Time Öğrenci Alımları

Albaraka Türk Katılım Bankası Genç Albaraka Akademisi kapsamında öğrenci personel alımları yapılıyor. Üniversitelerin 3. – 4. sınıflarında öğrenci olan gençler part-time görev verilmek üzere Albaraka Türk Çağrı Merkezi bünyesine alınıyor. Banka’nın İstanbul’da bulunan Çağrı Merkezi’nde çalışacak olan üniversite öğrencilerinin Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme, İktisat, Hukuk, Mühendislik, Psikoloji, Yönetim ve Bilişim Sistemleri bölümlerinde okuyor olması gerekiyor. Faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli olma şartı aranan öğrencilerin okul dönemi boyunca hafta içi günlerde en az 2 gün tam zamanlı çalışabilecek olması gerekiyor. Albaraka Türk tarafından belirtildiğine göre part-time üniversite öğrencisi alımları için başvuru yapacak gençlerin ileri seviyede İngilizce bilmesi, takım çalışmasına yatkın olması, iletişim ve ikna kabiliyetlerinin gelişmiş olması, esnek çalışma saatlerinde vardiyalı olarak çalışmayı kabul edecek olması isteniyor. Albaraka Türk bankacılık alanında kariyer yapmak isteyen gençlere iş fırsatı tanıyor. Başvurular 6 Nisan 2019 tarihine kadar yapılabiliyor.

Kuveyt Türk Genel Müdürlük Kadrolarında Öğrencilere İş Fırsatı

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın Bankada Kampüs programı kapsamında Genel Müdürlük kadrolarında çalışacak öğrenci personeller aranıyor. Öğrenciler Kuveyt Türk bünyesinde part-time yani yarı zamanlı çalışacaklar. Kuveyt Türk istihdam edeceği öğrencilerin 4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Psikoloji gibi bölümlerinde 3. veya 4. sınıf öğrencisi olmasını istiyor. Part-time öğrenci personel alımı başvurusu yapacak olanlarda aranan diğer şartlar tercihen İngilizce biliyor olmaları, ekip çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen, iletişimde başarılı olmaları şeklinde Kuveyt Türk tarafından sıralanıyor. Part-time çalışacak olan öğrencilerinin haftada 1 veya 2 gün çalışmaya uygun ders programlarının olması da gerekiyor. 17 Mayıs 2019 tarihine kadar bu işe alımlar için başvuru yapılabiliyor.

Kuveyt Türk Tekno Kampüs Öğrenci Alımları Sürüyor

Kuveyt Türk’ün bir diğer programı olan Tekno Kampüs kapsamında part-time öğrenci personel alımları gerçekleştiriliyor. Kuveyt Türk 2019 – 2020 eğitim öğretim döneminde üniversitede dördüncü sınıfta okuyacak olan öğrencilere iş fırsatı veriyor. Part-time üniversite öğrencisi iş başvurusu yapacak adayların Bilgisayar – Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği gibi fakültelerde okuyor olması gerekiyor. Öğrencilerin ders programlarının haftada en az 1 gün çalışacak olmaya uygun olması Kuveyt Türk tarafından isteniyor. Banka, başvuru sahiplerinin yüksek akademik başarılarının, sürekli gelişim isteklerinin, sorun çözme becerilerinin, iletişim yeteneklerinin üst düzeyde olması gerektiğini de bildiriyor. Başvurular 13 Nisan 2019 tarihine kadar kabul ediliyor.

Kuveyt Türk Çağrı Akademi Part – Time Öğrenci Alımı

Kuveyt Türk Katılım Bankası – Çağrı Akademi adlı programla part-time üniversite öğrencilerini işe alınıyor. Kuveyt Türk’ün Ankara Bölge Müdürlüğü’nde çalışacak olan gençlerin 2019 – 2020 eğitim döneminde üniversite ikinci ya da üçüncü sınıf öğrencisi olması gerekiyor. Haftalık olarak 25 saat çalışması beklenen öğrencilerin ayrıca ara tatillerde ve yaz sezonu boyunca çalışması da bekleniyor. Kuveyt Türk Katılım Bankası, başvuru yapacak olanlarda aradığı özellik ve nitelikleri esnek iş saatlerine uyum göstermek, okul ve iş yaşamını birlikte yürütebilecek olmak, akademik başarıya sahip olmak, internet uygulamaları hakkında bilgili olmak, başarı ve müşteri odaklı çalışacak olmak, ekip çalışmasına uyumlu olmak, iletişimde etkili olmak şeklinde sıralıyor. Part-time üniversite öğrencisi iş başvuruları 31 Mart 2019 tarihine kadar Kuveyt Türk tarafından kabul ediliyor.

Akbank Part – Time Gişe Yetkilisi Öğrenci Personeller Arıyor

Akbank tarafından yapılan duyuruda part-time çalışmak üzere üniversite öğrencilerinin işe alınacağı bildirildi. İşe alınacak olan öğrenciler Akbank’ın İstanbul – Ankara –  İzmir – Konya – Manisa’daki şubelerinde gişe yetkilisi olarak görevlendirilecekler. Deneyim şartı aranmayan duyuruda başvuru sahibi gençlerde aranan şart üniversite üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencisi olması şeklinde belirtiliyor. Başvuru yapan ve değerlendirme sonucunda işe alınarak yarı zamanlı çalışmaya başlayan üniversite öğrencileri haftalık 2.5 gün olmak üzere toplamda 20 saat çalışmak durumunda olacaklar. Akbank öğrenci personel alımı başvurusu yapacaklar 3 Nisan 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.