Vakıf Katılım İK Projeleri ile İki Ödülün Daha Sahibi Oldu

Vakıf Katılım İK Projeleri ile İki Ödülün Daha Sahibi Oldu
Vakıf Katılım İnsan Kaynakları İş Ailesinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Betül Yılmaz, bankanın uygulamaya almış olduğu projeler ile birlikte iki ödül sahibi daha olduğunu açıkladı. Yılmaz, “Doğru ve yenilikçi İK yaklaşımlarıyla kurum çalışanlarımızın yetenek ve becerilerini sergileyeceği çalışma ortamları oluşturmayı önceliklendiriyoruz” dedi.

Best Business Awards’tan İki Ödül

İngiltere’nin en prestijli ödül programlarından biri olan Best Business Awards tarafından ödül programı düzenlendi. Bu programda Vakıf Katılım, farklı kategorilerde iki ödülün sahibi oldu.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Best Business Awards tarafından daha önce aldığı 4 ödüle layık görülmüştü. Bu ödüllere 2 tane daha eklendi. Yapılan açıklama kapsamında Vakıf Katılım’ın “Yetenek Yönetimi Programı” ile ‘En İyi İnsan Kaynakları Ödülü’nün; ‘Sosyal Biz Kulüpler Projesi’ ile de ‘En İyi İletişim Ödülü’nün sahibi olduğu belirtildi.

“En büyük gücümüzün çalışanlarımız olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz.”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan GM Betül Yılmaz, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“En büyük gücümüzün çalışanlarımız olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Bu nedenle doğru ve yenilikçi İK yaklaşımlarıyla kurum çalışanlarımızın yetenek ve becerilerini sergileyeceği çalışma ortamları oluşturmayı önceliklendiriyoruz. Kariyer hedeflerine ulaşmaları için onlara yol gösteriyor ve önemli gelişim fırsatları sunmaya gayret ediyoruz. Bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz proje ve programlar ulusal ve uluslararası kurumlar tarafından dikkatle takip ediliyor ve İK uygulamalarımızla ödüle lâyık görülüyoruz. Büyük bir özenle hayata geçirdiğimiz çalışmalarımızın ödüllendirilmesi bizim için ayrı bir kıvanç ve mutluluk kaynağı. Bu ödüllerin Kurumumuza hayırlı olmasını diliyor ve ödüllerimizde pay sahibi olan tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum.”