Albaraka Türk’ten Albaraka Banknot Platformu

Albaraka Türk'ten Albaraka Banknot Platformu
Albaraka Türk'ten Albaraka Banknot Platformu

Albaraka Türk, finansal gelişmeleri ve ekonomiyi analiz edecek bir platformu hayata geçiriyor.  Albaraka Türk’ün ekonomik araştırmaları ele aldığı “Albaraka Banknot” alanında uzman kadrosu ile finansal gelişmeleri ve güncel ekonomik konuları “Albaraka Banknot” ile internet sitesi üzerinden yayınlanacak.

Finansal ve ekonomik gelişmeler ile ilgili bu platform, Albaraka Türk’ün resmi internet sitesi üzerinden abone olunarak eş zamanlı bir şekilde izleyebilecek. Ayrıca abone olan kişilere mail yolu ile de içerikler gönderilecek. Aylık, haftalık ya da günlük gelişmelerin en güncel şekilde ve kapsamlı bir biçimde ele alacak uzman bir kadro ile çalışılacak.

Ekonomiye Dair Notlar

Verilerin uzman bir kadro ile ele alındığı Albaraka Banknot platformu, gerek Türkiye gerekse küresel ekonomiyi konu alacak. Ayrıca katılım bankacılığına ve bankacılık sektörüne ilişkin kapsamlı değerlendirmeleri abonelerine sunacak. Bunun yanı sıra uzman ekip gelişmelere ait bir blog sayfasından da takip edilebilecek.

Albaraka Türk Başekonomisti, Stratejik Planlama ve Ekonomik Araştırmalar Müdürü olan Dr. Ömer Emeç, titiz bir çalışma ile “Albaraka Banknot”u geliştirdiklerini belirtti. Sözlerine devam eden Emeç, “Ekonomik ve finansal okuryazarlık seviyesi yüksek bir toplumu finansal piyasaların derinleşmesi ve kaynakların verimli kullanılması için de oldukça önemli görüyoruz. Katılım bankalarında bu konuya odaklı bir ekibe sahip ilk ve tek bankaydık.”

“Şimdi bunu bir adım daha ileri taşıdık ve bu konudaki çalışmalarımızı yine sektörde bir ilk olarak müşterilerimizin hizmetine sunduk. Bu noktada hizmetlerimizi geliştirmeye ve tüm kullanıcılara sunduğumuz içerikleri büyütmeye devam edeceğiz.” dedi.