Vakıfbank İkinci El Araç Alım Satımında Ödeme Sürecini Kolaylaştırdı!

Vakıfbank İkinci El Araç Alım Satımında Ödeme Sürecini Kolaylaştırdı!
Vakıfbank, kredi kullanılarak ikinci el araç sahibi olmak isteyen müşterileri için ödeme sürecini daha kolay ve güvenilir bir hale getirdikleri hizmetini hayata geçirdi.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, daha önce hizmete sunulan Güvenli Araç Satış Sistemi (GASS) ile noterlerde gerçekleştirilen ikinci el araç alım ve satım tescil işlemlerinde nakit ihtiyacı ortadan kaldırıldı.

İkinci El Araç Alım Satım İşlemlerinde Bir İlk!

GASS Sistemi ile noterlerde gerçekleştirilen ikinci el araç alım ve satım işlemlerinde nakit ihtiyacını ortadan kaldıran Vakıfbank, bireysel müşterilerine yönelik ikinci el taşıt kredisi ürününü entegre etti. Böylelikle banka ikinci el araç alım ve satım işlemlerinde bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Hem alıcıya hem de satıcıya güven veren bu uygulama sayesinde bankanın ikinci el taşıt kredisi kullananların kredi işlemleri, araç tescili öncesinde tamamlanacak. Satışı gerçekleştiren taraf VakıfBank müşterisi olsa da olmasa da ödeme tutarı tescil işlemi tamamlandıktan sonra otomatik olarak satıcının hesabına geçirilecek. Böylelikle tarafların anlaşması, kredi başvurusunun yapılması, satış işlemi için nakit alışverişinin yapılması gibi süreçler daha hızlı ve sade hale gelmiş olacak.