Wells Fargo Bankası Soyuldu

Piyasa değeri ile dünyanın dördüncü büyük bankası olan Wells Fargo Bankası soyuldu. Soygunun şüphelisi polis tarafından teşhis edildi. Silahlı bir şekilde gerçekleşen bu banka soygunu şimdi Columbus Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturuluyor.

Wells Fargo Bankasında yaşanan soygun, Bradley Park Drive’da ve Salı günü saat 16:50’de gerçekleşti. Polis zanlıyı belirledi.  Şüpheli şahısın kot pantolon, koyu renk gömlek ve beysbol şapkası giyen biri olduğu tespit edildi. Polisten gelen açıklamaya göre; şüpheli bankaya girdi ve çalışanlardan bir tanesine yönelerek para istedi. Bankadan kayıt dışı bir şekilde para çıkışı oldu. Olayı araştıran müfettişler, zanlının parayı alması ile birlikte yürüyerek bankadan uzaklaştığını bildirdi.

Columbus Soygun ve Saldırı Birimi Polis Departmanı, olayın tüm detaylarına ulaşabilmek için gördü tanıklarından yardım bekliyor. Olay ile herhangi bir bilgisi olanı ifade vermeye çağırıyor.

Wells Fargo 2015 Yılında da Soyulmuştu

ABD’nin dördüncü büyük bankası olan Well Fargo 2015 yılında da soyulmuştu ve hırsızlar tarafından camlar kırılarak altınlar çalınmıştı. Wells Fargo’ya ait olan müzede gerçekleşen bu hırsızlık olayı akıllara durgunluk verecek boyuttaydı.

Wells Fargo Bankasının San Francisco şehrindeki müzesinin önüne jeep ile gelen hırsızlar, yüzleri kapalı bir şekilde müzenin camlarını kırmış ve vitrinde duran altın parçalarını çalmıştı. Müzede sergilenmekte olan altınlar, o döneme ait önemli parçalar arasında yer almaktaydı. 2015 yılında ‘Altına Hücum’ dönemine ait altınların soyulması ile gündeme gelen Wells Fargo, yeni bir soygun yaşamış ancak bu sefer altınlarını değil paralarını çaldırmıştır.