Yapı Kredi Deneyimsiz Ön Lisans Mezunu Personel Alıyor!

Türkiye finans sektörünün güçlü isimlerinden birisi olan Yapı Kredi; Yapı ve Kredi Bankası A.Ş ile Koçbank A.Ş’nin 2006 yılında güçlerini birleştirme kararı almasının ardından daha güçlü şekilde bankacılık sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. Her iki kurumun tarihini ve ortak değerlerini yansıtan banka, bugün bir finans devi olarak anılıyor.

Yapı Kredi Bankası’nın tarihi 1944 yılına dayanıyor. O dönemden günümüze kadar hem Türkiye hem de Dünya ekonomisine yön veren banka, büyük ölçekli şirketler için ‘Kurumsal Bankacılık’ hizmeti de veriyor. Banka, yurtiçi ve yurtdışında bulunan pek çok şubesi ve kurumsal müşterilere özel hazırlanan özel telefon hattı, internet ve mobil bankacılık hizmetleriyle, tüm finansal sorunlara çözüm bulmaya devam ediyor.

Yapı Kredi Bankası; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İzmir, Samsun, İstanbul Anadolu ve İstanbul Avrupa yakalarında en az ön lisans mezunu olmak koşuluyla, Direkt Satış Temsilcisi aradığını duyurdu!

Banka Satış Temsilcisi Ne İş Yapar?

Bankaların satış departmanında görev alan direkt satış temsilcileri; satış ve pazarlama konusunda müşteriye destek sağlamakla yükümlüdürler. Bankanın sunduğu ürün ve hizmetlerin, müşteriye tanıtılması ve satışının yapılması için çeşitli çalışmalar gerçekleştirirler.

Direkt satış temsilcileri doğrudan bankayı temsil eden kişilerdir. Müşterilerle birebir iletişim kurarlar. Bankanın sunduğu bir ürün ya da hizmetin tanıtımını yapmakla ve ardından müşterilere satışını gerçekleştirmekle görevlidirler. Bankanın satış stratejileri ile de yakından ilgilenirler. Hedeflenen satış grafiğini tutturmak ve yükseltmek için çaba gösterirler. Bankaların kredi hizmetleri ve diğer bankacılık ürünlerinin pazarlanması konusunda aktif rol oynadıkları için departman genel olarak gelişime açık bir bölümdür. Bankalar direkt satış temsilcisi alımı yaparken, departmanın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, gelişime açık, ikna kabiliyeti yüksek, pozitif yapıda personeller almayı tercih ederler.

Günümüzde tüm bankalar ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak, müşteri portföyünü geliştirmek ve satış yapmak üzerine kurulu bir sistem benimsedikleri için bankaların satış departmanındaki personel ihtiyacı da artmaktadır.

Direkt Satış Temsilcisi, Aranılan Özellikler ve Genel Nitelikler

Yapı Kredi Bankası, direkt satış temsilcisi iş ilanı için;

  • Üniversitelerin en az ön lisans ya da lisans bölümlerinden mezun olan,
  • Müşterilerle iletişime geçmek için seyahat edebilecek ve bu noktada seyahat engeli bulunmayan,
  • Satış hedeflerini gerçekleştirmek için gerektiğinde ofis dışında da görev alabilecek,
  • Dış görünümüne gerekli özeni gösteren,
  • Satış etkinlikleri konusunda kendine güvenen ve gelişime açık,
  • Müşterilerle direkt iletişimde olması beklendiği için iletişimi güçlü, ikna yeteneği gelişmiş,
  • Zamanı doğru şekilde yönetebilen,
  • Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İzmir, Samsun, İstanbul Anadolu ve İstanbul Avrupa bölgelerinde ikamet eden ya da edebilecek adayların arandığı duyuruldu.

Yapı Kredi Direkt Satış Temsilcisi iş ilanının ayrıntılarına ve başvuru formuna ulaşabilmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-direkt-satis-yetkilisi-2380128