Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi İçin Personel Alımı Yapacak!

Yapı Kredi Bankası tarafından yayımlanan banka personel alımı ilanına göre Müşteri İletişim Merkezi için alım yapılacak. İzmir’de yer alan Müşteri İletişim Merkezi için “İletişim Merkezi Yetkilisi” arayan bankanın ilk şartı adayların İzmir’de ikamet etmesi ya da ikamet edebilecek düzeyde olması.

Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi Başvuru Şartları

Yapı Kredi Bankası tarafından yayımlanan banka iş ilanına göre personellerin sahip olması gereken nitelikler şu şekilde yer almaktadır:

  • Üniversitelerin 2 yıllık ön lisans ve 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun olmak
  • Yeni mezun veya en az 1 yıl deneyimli olmak
  • Diksiyonu düzgün olmak, akıcı Türkçe konuşabilmek
  • Telefonda iletişim ve ikna kabiliyetinin gelişmiş olması
  • Sözlü ifade becerilerinin yüksek olması
  • Satış alanında başarılı olmak ve bu alanda kendine güvenmek
  • Telefonda satış yapabileceğine inanmak
  • İzmir’de yer alan Müşteri İletişim Merkezi’nde çalışacak olan adayların İzmir’de ikamet etmeleri ya da başvurularının olumlu sonuçlanması halinde İzmir’de ikamet etmeye uygun olmaları

Yayımlanan banka personel alımı ilanında belirtilen iş tanımı ise şu şekilde yer aldı:

“İzmir Müşteri İletişim Merkezimiz’de çalışacak; telefon bankacılığı aracılığıyla müşterilerimizin kredi kartı ve bankacılık işlemleri ile ilgili talep ve şikayetlerini karşılayabilecek, belirlenen hedefler dahilinde bankacılık ürünlerinin satılması ve müşteri işlemlerinin takibini gerçekleştirebilecek yeni mezun çalışma arkadaşları arıyoruz.”

Son Başvuru Ne Zaman?

Yapı Kredi tarafından yayımlanan iş ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar için son tarih 24 Ağustos 2020 olarak belirlenmiştir. Banka başvuru tarihini güncelleme konusunda yetkiye sahiptir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda yer alan linki kopyalayıp kendi tarayıcılarındaki adres çubuğuna yapıştırması yeterli olacaktır.

Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi başvuru linki:
https://www.kariyer.net//is-ilani/yapi-ve-kredi-bankasi-a-s-musteri-iletisim-merkezi-yetkilisi-izmir-2320075