Santander Bankası’ndan Öğrencilere Özel Teklif

Santander Bankası 16 ve 25 yaş arasındaki herkese İngiltere’de belirli demiryolu bilet türlerinde indirim sağlayan Railcard’a ek olarak öğrencilere yeni olanaklar sağladı.

Santander, Öğrenci Cari Hesabı açan yeni müşterilerine 16-25 Railcard’ı 4 yıl ücretsiz vererek yılda 199 sterlin tasarruf etmelerini sağlayacak. Ayrıca yeni müşterilerine hoş geldiniz tekliflerinin de olacağını duyurdu.

Koronavirüs nedeniyle okulların hükmet tarafından kapatılmasının ardından 5 aylık bir süre geçti. Neredeyse yeni üniversite yılı yaklaştı. Yeni üniversite yılı yaklaştığı için binlerce yetişkin, yeni banka hesapları açmak durumunda kalıyor.

Yeni okul döneminin, diğer dönemlerden pandemi nedeniyle farklı olacağı kesinlik kazanmış durumda. Maddi anlamda ise birçok kişisin durumunu düzene sokması gerekiyor.

Santander Bankası Başkanı Hetal Parmar, üniversite hayatının öğrencilere farklı görünmesini normal karşıladığını ve bu dönemin finansal bağımsızlıklarının ilk adımı olduğunu söyledi. Hayatlarının heyecan verici dönemlerinde finansal desteği sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarının da altını çizdi.

Santander Bankası’nın öğrencilere yönelik başlattığı bu yeni hesap için eğitim yıllarına yeni başlama şartı aranmıyor. Hesap tüm öğrencilere açık durumdadır.

Bu hesabı kullanmaya devam ederseniz, ilk üç yıl 1.500 Pound, dördüncü yıl 1.800 Pound ve beşinci yıl ise 2.000 Pound tutarında faizsiz ve ücretsiz limitiniz oluyor.

Hesabın başka bir özelliği ise, büyük perakendecilerde harcamaların yüzde 15’e kadar geri ödeme sunmasıdır.