Ziraat Bankası Zorunlu Deprem Sigortası

Ziraat Bankası Zorunlu Deprem Sigortası

İçerikler

Ziraat Bankası Zorunlu Deprem Sigortası-  Marmara Depremi’nin yaşanmasının ardından yaşanılan maddi kayıpların azaltılması amacıyla zorunlu deprem sigortası uygulaması başlatılmıştır.

Ziraat Bankası Zorunlu Deprem Sigortası

DASK tarafından sunulan sigorta hizmeti sayesinde artık deprem anında ve deprem sonrası yaşanan tsunami, yangın gibi durumlarda maddi kayıpların en aza indirilmesi hedeflenmektedir. Bu nedenle yeni bina inşa edenler artık binalarını ruhsatlı bir şekilde yaptırarak deprem sigortasından yararlanmaktadırlar. Çünkü deprem sigortası yaptırmak zorunlu olduğu için, devlet tarafından sunulan imkânlardan yararlanmak bu sigorta kapsamında mümkün hale gelmiştir.

Bu nedenle deprem sigortası yapmak isteyenler için birçok banka tarafından sigorta hizmeti sunuluyor. Bu bankalar arasında Ziraat Bankası yer alıyor. Mutlu müşteri anlayışıyla hareket eden banka, her yıl yüzlerce binanın sigortasını yaparak hem müşterisine yardımcı olmakta hem de binaları güvence altına almaktadır. Zorunlu deprem sigortası Ziraat Bankası sayesinde artık insanlar sigorta işlemlerini kolay bir şekilde halletmekte ve zaman kaybetmeden binalarına sigorta yaptırarak zelzele gibi afetlerde kayıplarını rahat bir şekilde karşılamaktadırlar.

DASK Avantajları

Zorunlu deprem sigortasının uygulanmasının ardından artık insanlar binalarını güvence altına alarak binalarında gönül rahatlığı ile oturmaktadırlar. Bu nedenle deprem sigortasının birçok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlar arasında;

  • Deprem durumunda yaşanılan maddi kayıplar belirlenen poliçe limitine göre nakit olarak karşılanmaktadır.
  • Deprem sigortası yaptıranlar devlet tarafından sunulan imkânlardan yararlanmaktadırlar.
  • Sigorta sayesinde diğer kazazede kişilere yardımcı olunmaktadır.
  • Devlet giderlerini azaltmaktadır.
  • Binalar artık ruhsatlı bir şekilde yapılmaktadır.

Bu avantajlar sayesinde artık insanlar vakit kaybetmeden Ziraat Bankası’na uğrayıp gerekli işlemleri yaparak deprem sigortasının avantajlarından yararlanmaktadırlar. DASK Ziraat Bankası hızlı ve pratik işlemler sunması bakımından, sigorta tutarını belirttikten sonra sigortayı kısa sürede başlatmaktadır. Üstelik başlatılan sigorta, binaların ayrı ayrı ya da toplu olarak sigortalanmasına yardımcı olmaktadır. Bunun dışında binanız için ekstra sigorta yapmak istiyorsanız, istenilen primi ödeyerek binanızın istediğiniz bölümü için sigorta yaptırabilirsiniz.

Prim Fiyatları

Zorunlu deprem sigortasından yararlanarak deprem sonrası yaşanan maddi kayıpların karşılanması konusunda önlem almak isteyenler için, Ziraat Bankası tarafından online işlemler sayesinde deprem sigortası hizmeti sunulmaktadır. Zorunlu deprem sigortası Ziraat Bankası sayesinde online işlemlerde her türlü istediğiniz sigorta işlemini başlatabilirsiniz. İster yeni poliçe almak isterseniz poliçenizi yeniletmek isteyin en uygun fiyat tekliflerini alarak işleminizi rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Bu nedenle deprem sigortası yaptırmak isteyenlerin en çok merak ettikleri sorular arasında prim fiyatlarının ne kadar olduğu sorusudur. Çünkü prim fiyatları, bulunulan bölgeye göre değişmektedir. Yani fiyatlar 1. bölgeden başlayıp 5. bölgeye göre değişiklik gösteriyor. Üstelik fiyatlar alınan kararlar doğrultusunda her yıl değiştiği için sizde fiyat hesaplaması yapmak istiyorsanız, en yakın sigorta acentesine uğrayabilir ya da Ziraat Bankası üzerinden  online işlemler yoluyla fiyat teklifi alabilirsiniz.