TEB Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi Verecek

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından Ramazan Bayramı’na özel ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. Bayrama özel kampanya ile müşterilere özel yüzde 0,99 faiz oranı üzerinden 36 aya varan vade seçenekleriyle kredi desteği sağlanacak. Kampanya 31 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek. Müşterilerin nakit ihtiyaçlarına yönelik olarak uygun ödeme koşulları verilecek.

TEB İhtiyaç Kredisi 36 Aya Varan Vade Seçeneklerine Sahip

Bayrama özel olarak verilen TEB İhtiyaç Kredisi yüzde 0,99 faiz oranı ile müşterilere sunulacak. Verilen kredi desteği 3 ile 36 aylık vade seçeneklerine sahip olacak. Böylelikle müşterilerin nakit ihtiyaçlarına yönelik olarak esnek ödeme planları hazırlanabilecek. Bu krediden yararlanmak isteyen müşteriler, CEPTETEB internet şubesi, Mobil Bankacılık, Çağrı Merkezi veya TEB şubelerinden başvurularını yapabilecek.

Verilecek kredi ile ilgili olarak açıklama yapan TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “Müşterilerimiz, yüzde 0,99 faiz oranıyla ve maksimum 36 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullanabilecekler. Böylece kampanyayla müşterilerimiz, bayramda yaşayacakları olası nakit ihtiyacını TEB’in avantajlı paketiyle kolayca karşılayabilecek.” dedi.