Garanti BBVA Bayram Kredisi Veriyor!

Çalışanların, esnafların ve emeklilerin Ramazan Bayramı öncesi artan ihtiyaçlarını karşılamak için Garanti BBVA Bayram Kredisi vereceğini açıkladı. Vatandaşların artan ihtiyaçlarına yönelik oluşturulan kredinin yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranlarına sahip olacağı belirtildi. Esnek ödeme planının oluşturulduğu kredinin 60 aya kadar varan vade seçenekleri sunduğu da açıklandı.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre Bayram Kredisi Kampanyası üzerinden kredi desteği almak isteyen müşteriler, Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, Garanti BBVA Şubeleri veya 444 0 335 Garanti BBVA Anında Kredi Hattı üzerinden başvurularını yapabilecekler.

Garanti BBVA Bayram Kredisi ile Müşterilerinin Yanında

Garanti BBVA tarafından verilen Bayram Kredisi ile ilgili olarak açıklama yapan Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını içerisine ülke olarak ekonomik yönden zor günler geçirildiğini söyledi. Bu zor günler içerisinde banka olarak çalışan, esnaf ve emekli tüm müşterilere daha fazla yanlarında olmaları gerektiğini ifade etti. Aktan açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Evlerimizde kaldığımız, sevdiklerimizle uzaktan bayramlaşacağımız bu Ramazan Bayramı’nda artan ihtiyaçların karşılanmasına katkıda bulunmak amacıyla yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranı ve 60 aya varan vadelerle bayram kredisi kampanyamızı başlattık. Müşterilerimiz, uygun faizlerle sunduğumuz bayram kredisini evden çıkmadan Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet başta olmak üzere 444 0 335 Garanti BBVA Anında Kredi Hattı’ndan hızlı ve kolayca kullanılabilir. Garanti BBVA olarak bu olağanüstü günlerde müşterilerimizin her türlü ihtiyacına destek vermeye devam edeceğiz.”