Yapı Kredi’den Emeklilere Özel 2 bin 750 TL’ye Varan Promosyon!

Yapı Kredi'den Emeklilere Özel 2 bin 750 TL'ye Varan Promosyon!

Yapı Kredi tarafından emeklilere özel kampanya tanıtıldı. Kampanya kapsamında, 30 Nisan 2022 tarihine kadar, üç yıl boyunca emekli maaşını Yapı Kredi’den alacağına dair taahhüt veren emeklilere özel, 2 bin 750 TL’ye varan nakit promosyon verilecek.

Yapı Kredi Emekli Müşterilerine Özel Fırsatlar

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda alternatif ve yenilikçi çözümler ortaya koyan banka, SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı aracılığıyla emekli olan müşterilerine özel, Emeklilik Paketi de sunuyor. Bu kapsamda emekli müşterilerden, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi ve ATM’lerden yapacakları havale işlemlerinde ücret alınmıyor.

TL Birikimlerine Özel Hoş Geldin Faizi

Ek olarak TL Birikimi bulunan emekli müşterilerine özel banka tarafından 6 ay “Hoş Geldin Faizi” veriliyor. Tüm bunlarla birlikte söz konusu emekliler, bireysel ihtiyaç kredilerini kendilerine özel indirimli oranlardan yararlanabiliyor. Ücretsiz düzenli ödeme (EFT ve Havale) imkanı da sunulan avantajlardan biri olarak yer alıyor.

Acil Sağlık Hizmeti Veriliyor

Yapı Kredi tarafından emekli müşterileri için sunulan avantajlardan biri de Medline acil sağlık hizmeti üyeliği ile doktorlu kara ambulansı ve telefonla tıbbi danışmanlık hizmetleri olarak yer alıyor. Müşteriler tüm bu hizmetlerden 1 yıl boyunca ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Bununla birlikte Yapı Kredi emekli maaş müşterilerine özel birçok markada özel indirimler uygulanıyor.

Şubeye Gitmeye Gerek Yok!

Banka, Yapı Kredi müşterisi olan ya da olmak isteyen emeklilerin, şubeye gitmeden işlemlerini yapabiliyor. Müşteriler; Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi veya 444 0 444 / 0850 222 0 444 Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla emekli maaşlarını Yapı Kredi’ye taşıyabiliyor ve promosyon taahhüdü verebiliyor.

Yapı Kredi müşterisi olmayan emekliler ise e-Devlet üzerinden maaşlarını kolayca Yapı Kredi’ye taşıma işlemi yapabiliyor. Ayrıca emekli tanıdıklarına referans olarak emekli maaşını Yapı Kredi’ye taşımasını sağlayanlar için “Emekli Referans” kampanyası da sunuluyor. Kampanya dahilinde emekli yakınlarının emekli maaşlarının bankamıza taşınmasını sağlayan Yapı Kredi müşterileri, her bir kişi başına 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül alabiliyor.