Yapı Kredi’den emeklilere ödül kampanyası!

Yapı Kredi'den emeklilere ödül kampanyası!

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamaya göre banka, üç yıl boyunca emekli maaşlarının yatırılması için bankayı tercih eden emeklilere, 7 bin 500 liraya varan nakit promosyon fırsatı kampanyasından yararlanma imkanı veriyor. Edinilen bilgilere göre kampanya, 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek!

Hiçbir ek koşul bulunmuyor!

Kampanya kapsamında maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi seçen emekliler, hiçbir ek koşul olmadan; bir aylık net gelirleri:

  • 1.500 TL’ye kadarsa 4 bin 850 TL,
  • 1.500 TL- 2 bin 499 TL arasındaysa 6 bin TL,
  • 2 bin 500 TL ve üzerindeyse 7 bin 250 TL

nakit promosyon kazanıyor. Buna ek olarak maaşını bankaya taşıyan emekliler, 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermeleri durumunda maaş baremi bağımsız 100 TL ek nakit ödülü kazanıyor.

Yapı Kredi Kredi Kartına özel 150 TL ek promosyon!

Tüm bunlara ek olarak, 30 Eylül’e kadar ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan Yapı Kredi müşterisi emekliler, kampanya başlangıç tarihinden 30 Eylül’e kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 150 TL nakit promosyon daha alma hakkına sahip oluyor.

Emekli tanıdığını getirene 2 bin 500 TL ek promosyon daha veriliyor!

Ayrıca, emekli tanıdıklarına referans olarak getiren ve banka müşterisi olmasını sağlayan emekli müşterilere bir ek promosyon daha veriliyor.

‘Emekli Referans’ kampanyası olarak geçen bu promosyondan emekliler 30 Eylül tarihine kadar yararlanabilecekler. Kampanya kapsamında emekli yakınlarının emekli maaşlarının Yapı Kredi’ye taşınmasını sağlayan banka müşterileri, her bir kişi için 250 TL, toplamda ise 2 bin 500 TL’ye varan nakit ödül kazanma hakkına sahip oluyor.