İş Bankası, Sistem Destek Uzmanı Alımı Yapacak

İş Bankası, Sistem Destek Uzmanı Alımı Yapacak

İş Bankası, Genel Müdürlük birimlerinde görevlendirilmek üzere “Sistem Destek Uzmanı” pozisyonu için alım yapacağını duyurdu. Bu pozisyonda, bilgi teknolojileri test yönetimi, kurumsal ve yasal süreçlerin raporlanması, teknoloji satın alma ve kontrat hazırlama gibi görevlerde çalışacak ekip arkadaşları aranıyor. İşte alımla ilgili detaylar:

Başvuru Koşulları:

  • Uyruk: Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor.
  • Eğitim: Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen bölümlerinden mezun olma şartı bulunuyor. Başvurabilecek bölümler arasında bankacılık, bilişim, ekonomi, enformatik, finans, yazılım, elektrik-elektronik mühendisliği, matematik, mekatronik gibi alanlar yer alıyor.
  • Yaş: Adayların 08.10.2024 itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. Bu tarihten sonra doğanlar başvuru yapabilecek.
  • Yabancı Dil: İyi derecede İngilizce bilgisi aranıyor. Başvuracak adayların dil yeterliliklerini gösterecek sertifikaları olması veya yapılacak yabancı dil testinde başarılı olmaları bekleniyor. Geçerli dil sertifikası olan adaylar, yabancı dil testinden muaf tutulacak.
  • Askerlik Durumu: Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en geç 31.10.2025 tarihine kadar tecil ettirmiş olmak şartı bulunuyor.
  • Sağlık Durumu: Adayların Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya uygun bir sağlık durumuna sahip olmaları gerekiyor.
  • Hizmet Yükümlülüğü: Adaylar, herhangi bir kuruma karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamalı ve kamu haklarından yoksun olmamalıdır.
  • Adli Sicil: Affa uğranmış dahi olsa, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak şart.
  • Katılım Şartı: Daha önce İş Bankası’nın Sistem Uzmanı, Sistem Destek Uzmanı, Memur veya Operasyon Elemanı sınavlarının mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak gerekiyor.

İş Tanımı:

Sistem Destek Uzmanı olarak görev alacak adaylar, test yönetimi, kurumsal ve yasal süreçlerin raporlanması, teknoloji bölümlerinin kalite ve süreç yönetimi, finans ve insan kaynakları süreçleri ile teknoloji satın alma ve kontrat hazırlama süreçlerinde sorumluluk üstlenecekler.

Başvurular ve detaylı bilgilere İş Bankası’nın resmi web sitesinden ulaşılabilir. https://ik.isbank.com.tr/