ABank Stajyer Öğrenci Personel Alımları Yapıyor!

ABank bünyesinde görevlendirilmek üzere Stajyer Öğrenci banka personeli alımı gerçekleştirilecektir. Banka personel alımları ile ilgilenenlerin merak ettikleri tüm ayrıntılar haberimizdedir.

ABank Stajyer Personel Alımı

ABank stajyer personel iş başvurusu yapmak isteyen adaylarda bulunması gereken özelliklerin başında 4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun ya da lisans eğitimi sonrasında yüksek lisans yapıyor olmalarının gerektiği geliyor.

Banka öğrenci personel alımları iş başvurusu sahiplerinin ayrıca haftanın 5 günü tam zaman  olarak çalışmaya müsait olmaları, Microsoft Office uygulamalarına hakim ve iyi derecede kullanıyor olmaları, planlamada başarılı, organizasyonda yetenekli, analitik düşüne yapısı sahibi olmaları, insanlarla başarılı ilişkiler kurabilecek olmaları, ikna kabiliyetlerinin kuvvetli olması, talkım çalışmasına ayak uydurabilecek ve takımlarına katkı sağlayabilecek olmaları, gelişime, öğrenmeye ve yeniliklere açık olmaları da Abank tarafından istenenler arasında yer almaktadır.

ABank Öğrenci Personeller Arıyor

ABank öğrenci banka personeli iş başvurusu yapan kişilerin başvuruları bankanın işe alımlar ile ilgilenen departmanı tarafından dikkate alınacak olmakla birlikte, değerlendirmeler sonrasında adaylara geri dönüş yapılacak ve iş görüşmesi daveti yapılacaktır. Bu yüzden başvuru sahiplerinin bankanın kendisine ulaşacağı iletişim bilgilerini tam bir şekilde vermiş olmaları gerekir. ABank tarafından yapılan incelemelerin sonucunda işe alınan yeni personeller sürekli ve tam zamanlı olarak görev yapacaklardır.

ABank İş Başvuruları

14 Aralık 2017 tarihine kadar sürecek olan ABank iş başvuruları ile ilgilenenler için aşağıda yer alan bağlantı paylaşılmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan ayrıca banka iş başvurusu ile ilgili tüm detaylı bilgilere de ulaşmak mümkündür.

http://www.kariyer.net/is-ilani/abank-bodrum-sube-uzun-donem-stajyer-1894398