Akbank Dijital Staj Uygulaması Başlıyor

Dünyanın en iyi dijital bankası olma unvanını taşıyan Akbank, staj programlarında da bir yeniliğe gidiyor. İnovatif bankacılık uygulamaları ile son dönemde dikkatleri epey üzerine toplayan banka, 15 Haziran itibariyle dijital staj programına başladı.

Akbank ile 15 Haziran’da Dijital Staj

Her yıl yüzlerce gencin deneyim kazanmak için başvurduğu Akbank Staj Programı, bu sene dijital ortama taşınıyor. 4 hafta süren staj süreci boyunca örgün eğitim veren üniversitelerin 2. ve 3. sınıf lisans öğrencileri staj görebilecek.

Söz konusu dijital gelişme ile alakalı olarak bankanın İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa açıklamalarda bulundu.

“Uzun yıllardır insanımıza ve teknolojimize yaptığımız yatırımların önemini bu dönemde daha net gördük. Önümüzdeki dönemde de yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Dijital staj programı da bu süreçte hayata geçirdiğimiz ve iş hayatına hazırlanan gençlerimiz için çok faydalı olacağına inandığımız yeni bir uygulama. Stajyerlerimiz projelerin içinde yer alarak hem iş hayatını öğrenecek hem de köklü ve değişimi kucaklayan bir kültürün çatısı altında birlikte çalışmanın önemini deneyimleyebilecek.”