İŞ’TE KOBİ Özellikleri Yenilendi

KOBİ’ler ve daha pek çok müşteri ağını yakından ilgilendiren İŞ’TE KOBİ, 2009 yılından bu yana hizmet vermekteydi. istekobi.com üzerinden çalışmalarını sürdüren platform, kullanıcılarına güncel içerikler sunan ağını yeniledi. Daha iyi hizmet vermeyi planlayan İŞ’TE KOBİ, KOBİ’lerin yanı sıra girişimciler, esnaf, çiftçi ve işletmeciler için de hizmetleri bünyesine dahil edecek.

İŞ’TE KOBİ Özelliklerine Yenilikler

İş Bankası’nın KOBİ’ler için oluşturduğu platformun yenilenmesi ve hizmet ağını geliştirmesi üzerine banka açıklamalarda bulundu.

Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, söz gelişmeler ile alakalı olarak;

“Günümüzün rekabetçi koşullarında iş kurmak ve geliştirmek zor ve özen isteyen bir süreç. İŞ’TE KOBİ ile tüm firmaların etkin kaynaklara ve pratik çözümlere tek bir yerden ulaşabilmelerine olanak sağlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretçilerin ücretsiz olarak faydalanabileceği platform, Nasıl Yaparım, Uygulama Marketi, Dijital Akademi ve İşin Uzmanları gibi farklı kategorilere ayrılıyor. Kullanıcılar aynı zamanda KOBİ Pazarı kategorisi içerisine firma sayfalarını ekleyerek Yandex üzerinden konum belirleyebilir ve işletmelerine destek yaratabilirler.