Akbank’tan Ramazan’a Özel KOBİ Kredisi

Akbank'tan Ramazan'a Özel KOBİ Kredisi
Akbank'tan Ramazan'a Özel KOBİ Kredisi

Akbank, Ramazan ayına özel kredi hazırlayarak KOBİ’lere sundu.

Ramazan ayında KOBİ’lerin ihtiyaçlarını karşılaması adına Akbank tarafından kredi fırsatı sağlandı. Kredi talebinde bulunacak olan KOBİ’ler, ödeme planlarını kendileri belirleyebilecek.

KOBİ’lerin nakit akışının düzenlenmesi ve finansman ihtiyaçlarının karşılanması adına Akbank’tan yeni bir kredi fırsatı geldi. Ramazan’a özel kredi seçeneği ile kolay geri ödeme yöntemlerine sahip kredi ürünleri yenilenmeye devam ediyor.

Uygun Vade ve Geri Ödeme Seçenekleri

Akbank tarafından KOBİ’lere destek olma amacı ile sunulan kredinin detayları da belli oldu. Bu doğrultuda 36 ay vadeye kadar taksit imkanı bulunan ticari krediler, 250 bin liraya kadar verilecek. Ticari kredi başvuruları için geçerli olacak kampanya, Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Aylık eşit taksitler şeklinde yapılabilecek olan kredi ödemelerinde erteleme imkanı da bulunuyor. Kredinin alınmasının ardından 3 ay geri ödemesiz seçenek de KOBİ’lerin finansman ihtiyaçlarını giderme anlamında ön plana çıkacak.

Müşteri İhtiyaçları Göz Önüne Alınıyor

Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, KOBİ’lere yönelik kredi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oğuz, kredinin müşterinin ihtiyaçlarına göre şekillendiğine dikkat çekti. Buna bağlı olarak KOBİ’lerin ödeme dönemlerinin öngörülebilir olmamasından dolayı Akbank’ın kampanyasının önemi, Oğuz tarafından vurgulandı. Ticari faaliyetler sırasında ortaya çıkan nakit ihtiyaçları ile ilgili olarak Akbank, müşterilerine önemli imkanlar sağlamaya devam ediyor. Bu bağlamda kredi ihtiyaçlarının karşılanması konusunda KOBİ’lere yönelik Ramazan ayına özel seçenekler yaratıldı.

KOBİ’ler, pandemi döneminde ekonomik açıdan zor günlerden geçiyorlar. Bu nedenle de kredilerde geri ödemelerin de ertelemeli şekilde yapılması taraftarı olarak biliniyorlar. Akbank, Ramazan’da KOBİ’leri düşünerek ödeme planlarını kendilerinin belirleyebileceği bir kredi seçeneği sağladı.

Başvurular Nasıl  Yapılacak?

Ramazan ayına özel KOBİ’ler için çıkarılan kredi başvurusu Akbank şubelerinden yapılacak. Bunun yanında ticari faaliyeti bulunan ve vergi levhası olan Akbank müşterileri, 50 bin TL’ye kadar kredi talepleri için Akbank Mobil kullanabilecek.

Yeni üye işyeri olmak isteyen KOBİ’ler, kredinin yanı sıra önemli bir avantajdan daha yararlanacak. KOBİ’ler, kredinin yanı sıra ticari kredi kartı almaları halinde 6 ay boyunca indirimlerden yararlanabilecek. Bu bağlamda uygun komisyon oranları da faydalanılacak bir diğer avantaj olacak.