Albaraka Türk 2021 Sürdürülebilirlik Raporu Yayımladı

Albaraka Türk 2021 Sürdürülebilirlik Raporu Yayımladı

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından 2021 yılına ait sürdürülebilir raporu yayımlandı. Bankanın Genel Müdürü Malek Khodr Temsah, “Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için bankamız nezdinde elimizden geleni yapıyor ve hatta stratejilerimizi bu doğrultuda belirliyoruz” dedi.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’nde ilk ve tek katılım bankası olan Albaraka Türk, gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için üzerine düşen sorumluluğu yerine getiriyor.

“Sürdürülebilirlik faaliyetlerinde de öncü olmayı amaçlıyoruz.”

Sürdürülebilirlik çalışmaları için sürekli faaliyet gösteren banka, katılım bankacılığına da öncü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Albaraka Türk Genel Müdürü Malek Khodr Temsah, “Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için bankamız nezdinde elimizden geleni yapıyor ve hatta stratejilerimizi bu doğrultuda belirliyoruz. Hem kurum kültürümüzde hem personelimizde ve hem de toplumda oluşturduğumuz farkındalıkla birlikte sürdürülebilirlik faaliyetlerinde de öncü olmayı amaçlıyoruz.” dedi.