Albaraka Türk İki Farklı Ödülün Sahibi Oldu

2020 Türkiye Bonds & Loans tarafından verilen ödüller kapsamında Albaraka Türk, iki adet ödülün sahibi oldu. Banka, “Yılın Altyapı Finansman Projesi” kategorisinde birincilik ve “Yılın Proje Finansmanı” kategorisinde ise ikincilik ödülü aldı. Alınan ödüllerle ilgili olarak banka tarafından da açıklamalar yapıldı.

Albaraka Türk Bankası’nın Türkiye’nin ilk katılım bankası olması ve Türk sermaye piyasaları ile finans sektörü içerisinde önemli bir yer teşkil etmesinin yanı sıra katılım bankacılığı alanındaki projeleri ile gündeme gelmekteydi. Gerçekleştirmiş olduğu projeler doğrultusunda 2020 Türkiye Bonds & Loans Ödülleri tarafından iki farklı kategoride ödül aldı.

Türkiye’nin Ekonomik Büyümesine Katkı

Albaraka Türk Kredilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Boz, bu yıl 6’ncısı gerçekleşen 2020 Türkiye Bonds & Loans Ödülleri ve bankanın sahip olduğu iki farklı kategorideki (“Yılın Altyapı Finansman Projesi” kategorisinde birincilik ve “Yılın Proje Finansmanı” kategorisindeki ikincilik) ödül ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Türk sermaye piyasaları ve finans sektörünün önemli ödüllerinden biri olan ve bu yıl 6’ncısı gerçekleşen 2020 Türkiye Bonds & Loans ödüllerinde iki ayrı kategoride birincilik ve ikincilik ödülü almış olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Aldığımız bu ödüller, özenle ve büyük bir hassasiyetle çalıştığımız proje finansman kredileri konusunda gösterdiğimiz çabanın bir sonucudur. Önümüzdeki süreçte yine bu anlayışı koruyarak ve çalışmalarımızı artırarak Türkiye’nin ekonomik büyümesine katkıları olan projeleri desteklemeyi sürdüreceğiz.”